Întrebare recomandată | anonim20155 a întrebat:

Dupa cate zile din momentul in care esti respins trebuie sa te reinscrii pentru traseu? Ma puteam inscrie chiar in aceiasi zi pentru o noua data de traseu?
De asemena, cat costa taxa de reexaminare pentru traseu platibila la CEC?
Mai trebuei sa dau 65 de ron pentru eliberare permis daca am picat traseul?
Nu de alta dar am picat la un politist care mi-a zis aproape in ultimul moemnt sa fac stanga si trecea un peiton m-ma pierdut mi-a pus frana. Nu inteleg de ce m-a mai pus sa fac parcare laterala si sa merg alte 8 minute.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.Te poti reprograma imediat, dar reprogramarea o sa fie peste cel putin 15 zile libere, in fapt 17 zile.
2. Taxa este aceeasi ca de prima data, respectiv 6 lei, abia dupa al treilea test practic ar trebui sa platesti o taxa mai mare, mi se pare ca 72 lei.
3.Permisul l-ai platit de prima data, nu mai trebuie sa-l platesti, indiferent la al catelea test practic reusesti.
Succes!

| GabrielStn a răspuns:

Te poti inscrie a 15-a zi calendaristica dupa sustinerea examentului practic pentru obtinerea permisului de conducere si mai ai de platit doar taxa de 6 lei la Taxe si Impozite si cele 6 ore obligatorii.

| Packer1 a răspuns:

Dupa 14 zile, adica a 15-a te poti programa din nou la traseu minimul e de 2 saptamani=14 zile; eu mi-am luat permisul anul trecut in mai. Bafta big grin