Pentru 1. comunistii nu suportau monarhia si 2 comunistii nu suportau nici fascistii si nici legionarii de la noi, un fel de PeSeDe actual care nu suporta pe nimeni nici pe propriul popor!
Am iubit intotdeauna pe Antonescu pentru ceea ce a inceput dar din pacate nu a reusit sa duca la capat, voi fi acuzat de xenofobism si asta este motivul pentru care las doar sa se banuiasca, fara acesti "gandaci" am fi avut o viata mai buna, mai multa siguranta si o tara mandra cand scotea capul il lume. urasc "gandacii" din tot sufletul.
si imi asum ce am scris chiar si cu pierderea contului.
sunt sigur ca un gandac va face raport.
RIP Maresale!
Eu sant fanatic fascismului hitler si antonescu ii apreciez. Acum nu stiu cu adevarat daca evreii erau asa al dracului incat sa fie exterminati. Hitler zicea ca prezinta pericol public sau cineva zicea ca nu erau de treaba evreii. Daca ramanea doar cu europa ocupata era suficient fara sa dea navala peste rusia si sa isi vada de treaba USA cu rusii, dar aia au stricat totul, Germania a inceput investigatiile initiale pentru armament tip laser, avion supersonic, racheta V2 si bomba atomica. Americanii au racolat cativa supravietuitori nazisti care s.-au predat si se dau smecheri ca ei au inventat marea cu sarea.
și Pătrășcanu era cică 'deviaționism de dreapta'...în niciun caz ce ai înțeles tu
? Imputitu de stalin sia infiltrat cativa smecheri sa isi faca de cap cu tara noastra. Daca intrau americanii peste noi poate acum Romania era diferita.
FilipJicha întreabă: