Deci asta trebuie să faci cum scrie aici - Taxa pentru rezervarea autoturismului
https://www.scoala-auto-dicu.ro/taxe-pt-examen-auto/
Si in ziua cu examenu cum fac? pe ce masina fac?
Pe mașină cu care ai făcut școala
Si cum pot sa iau legatura cu el ca la mesaje nu imi raspunde si nici la telefon...
si la scoala unde am facut nu e prezent deloc
Mergi la școală și plătești mașină pentru examen.
De unde sa știm noi cu îți poți contacta tu instructorul cu care te ai întâlnit de atâtea ori.
Ma simt foarte ambitios si bazat chiar daca nu am mai condus de la inceputul lui august
Cum ar putea sa fie instructorul tau auto obligat sa faca ore cu tine dupa proba teoretica, daca tu esti apt pentru proba teoretica doar dupa ce ai terminat orele de condus?
Pai ce elev am fost ca de condus stiu sa conduc si a zis chiar si instructoru ca am bun simt, si instructoru e asa din cauza ca unde fac eu scoala de soferi e gratis, adica sunt la un liceu cu profil auto si acest liceu ne-a oferit posibilitatea sa facem scoala de soferi pe gratis...
Mergi la școală și plătești mașină pentru examen.
Pai si eu acum ce pot sa fac ca la sfarsitu lui octombrie am traseul si bosorogu ala de instructor nu imi da niciun semn
Întreabă la liceu dacă ei au și mașină pentru examen.
Tu ai făcut școala de șoferi la liceul unde ești cu mașină care este a liceului?
Da
Atunci e posibil ca liceul să nu vă dea mașină la traseu și voi să vă descurcați singuri.
Pai si eu pe ce o sa dau traseul acum?
Deci dacă liceul nu are mașină pentru traseu trebuie să mergi la o școală auto și să plătești mașină pentru examen.
Inteleg, stii cumva cat trebuie sa platesc? sau depinde de judet
Va multumesc frumos
Tu trebuie să mergi la o școală auto și să spui că în ziua x vrei mașină la examen și să plătești cât este.
Am șters ce am scris dar ai înțeles ce ai de făcut dacă nu are liceul mașină pentru traseu.
Da, am înțeles, va multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru timpul acordat
Deci asta trebuie să faci cum scrie aici - Taxa pentru rezervarea autoturismului
https://www.scoala-auto-dicu.ro/taxe-pt-examen-auto/
Nu instructorul auto este obligat. Elevul candidat este obligat la un număr de ore necesare pentru a reintra în reprogramare examinare. Succes în deprinderea abilităților de conducere auto.
Uita-te ce am pus la sfarsit
Nu ai pus nimic. Traiesti cu impresia ca ai numai drepturi iar altii numai obligatii.
Traiesti in capitalism si totul e pe bani!
MadagasHardwell întreabă:
MadagasHardwell întreabă: