| GorillaLord a întrebat:

Dupa parerea mea politia romana si jandarmeria sunt inutile, cel putin la mine in oras, mai nou sunt buni doar sa stea la panda dupa oameni fara masca si inainte de pandemie opreau oameni pe strada pentru a le lua datele in cele mai bune parti ale orasului. Dar mai nou in oras e un barbat care a facut o crima, recent a fost eliberat de la inchisoare si terorizeaza orasul si toti il stiu pentru ce lucruri face. Din cate am auzit a hartuit fete si e in general agresiv, la mine a venit de cateva ori cu intentia de a ne bate motivul fiind ca sunt mai musculos pentru ca fac sala, bineinteles ca nu am acceptat, dar acum sincer regret ca nu am acceptat, acum poate il mai linisteam si faceam o favoare orasului.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se pare ca te astepti ca Politia si Jandarmeria sa fie omnistiente si omniprezente, nu sunt si nu pot fi asa.
Locuitorii orasului ar trebui sa depuna plangeri penale impotriva respectivului, chiar si tu ai fi putut face asta, daca te-a amenintat sau hartuit.

| GorillaLord explică (pentru Ioandelasal):

A facut asta o fata si s-a dat politistul la ea a inceput sa o cheme pe la el sau in masina

Răspuns utilizator avertizat
| CodrutElian1990 a răspuns:

Faptul ca regreti ca nu te-ai batut cu individul m-a facut sa inteleg situatia mai bine.
Daca nu exista reclamatii impotriva individului, nici politia, nici jandarmeria nu poate face nimic. Ca n-o fi el prost sa le faca unde sunt acestia. Iar dupa el nu poate fi pus un politist sau un jandarm. Cred ca iti dai seama de ce.
Verificarea persoanelor suspecte este o indatorire a politiei si jandarmilor. Este adevarat ca uneori fac abuz in verificari. Pe mine m-a oprit un politist si mi-a zis sa ma legitimez. L-am intrebat de ce? Ca asa vrea el mi-a zis. L-am intrebat daca are ordin de serviciu in acest sens. A zis ca nu si am plecat. Dar se pot prevala de faptul ca i s-a parut ca esti suspect.
Dar sunt organizate si razii de verificare, pe baza unui plan al organului de politie.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Chiar prezenta politistilor si jandarmilor in strada are rolul ei.