| LaviniuA a întrebat:

E adevarat ca de sarbatori sunt mai multi cei care se gandesc la moarte decat in alte perioade ale anului? Daca da, cum se explica?

35 răspunsuri:
| Dragobeta a răspuns:

De sarbatori multi isi dau seama ca sunt singuri, sau ca sunt prea saraci, sau altele. Si atunci...
In timpul anului se iau cu alte probleme, cu scoala, cu serviciu, etc si uita. Da de sarbatori cand vad ca toti se pregatesc si ei nu pot, le vin ganduri negre.

| Celdrept a răspuns:

După sărbători nu de sărbători.

| Celdrept a răspuns (pentru Celdrept):

După sărbători de fapt multi își pun capăt zilelor, ei de fapt de sărbători se simt singuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Celdrept):

Prosti. Mănânci porcul și după se taie singuri ca porcul Doamne laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În viața mea nu am auzit așa ceva este prima ora când aflu ce fac ăștia după sărbători laughing)

| Celdrept a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt prosti, cei care aveau deja probleme psihice recurg la sinucideri, in foarte puține cazuri o fac cei sănătoși.
Depresia e o boala foarte grava, când nu ai pe nimeni nu mai suporti, cedezi psihic! Nu sunt de condamnat! De condamnat sunt ăștia care sunt sănătoși și nu merg la munca, ăștia nici să bea apa nu merita.

anonim_4396

Foarte Adevărată Tot ce spui frate respect

Ce ai făcut azi?

| ALM2000RO a răspuns:

Eu mă gândesc zilnic la moarte, am gânduri negre într-una nu numai de sărbători...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gata știu de ce îi blesteamă porcul laughing)

| HabarNuAmCeFac a răspuns:

Multe se pot întâmpla... Există și niște explicații de ce în opinia mea că așa mă gândesc și eu și am avut si eu problemele astea.In primul rând singurătate te face sa simți că ești a nimănui.A doilea rând că tot văd că alți vorbesc și de bani se poate întâmpla și asta sa nu ai bani ce sa pui pe masă mâncare.Sa nu ai încredere în tine, sa te simți foarte slab, încet încet poți devii și depresiv nu mai ai poftă de mâncare nu mai vrei sa socializezi. Anxietate, depresia și slăbiciunea te face sa te gândești la gânduri negative, te întrebi sa dacă ai pleca de pe această lume ar fi bine? Îți pui multe întrebări.Toate sunt negative.Nimic nu e bun de depresia asta.

Azi am mâncat ca un porc și ieri și alaltăieri și mâine laughing apoi am făcut curat prin casa și am spălat pe jos și pe coridor. Prea bine nu o duc, și eu sunt singur, e foarte nașpa. Incerc sa stau departe de pacanele tot acolo îmi stă gândul dar simt că voi pierde daca voi merge. Mă rog și eu la Dumnezeu să scap de anxietate sa pot sa merg la lucru dar vad că nu scap tot așa sunt, de abia pot ieși. Și de dulciuri trebuie sa stau departe că și astea sunt periculoase
Incerc sa îmi găsesc o iubita dar e greu daca nu ai bani și loc de muncă stabil

anonim_4396

Sa săte faci batoză dacă mănânci porc toată ziua mai mănâncă niște fructe boss o salată ceva nu-ți distruge sănătatea în halul ăsta

Așa e. Tu ce mai faci? Ai primit avertisment?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este adevărat.

anonim_4396

Ce avertimest?

Pai am loat chiar acum un bax de apa mere fructe și banane și ma duc acasă și cips.

| carevaescu a răspuns:

În unele cazuri da, pentru că de sărbători devine mai acută senzația de singurătate și neputință - În primul rând din cauza lipsei familiei și a oamenilor apropiați și în al doilea rând din cauza timpului liber. Mai este și latura vremii care poate duce la depresie

Ai mai slăbit? Avertisment pe TPU

anonim_4396

Sa mor dacă înțeleg ce spui cu Avertismentul ăla mă lași în ceață rău.

Pai am loat sincer sa fiu nu te mint. Aveam 72 acum am 78 și mam îngrășat groaznic am loat 6 kilograme pentru ca ca la nervi am mâncat ca prostul aiurea rău de tot nu fumez nu beau nici alte rahaturi nu consum da la nervi mănânc dulciuri asta este Adevărul.

anonim_4396

Am băut deja 2 stile cu apa și un cips la 3 euro mic am loat laughing)) și banane portocale kiwi atâta ca sunt singur stau singur piață nu fac mănânc o supa caldă și dracu știe mai iau niște oua uneor Ramen chinezesc nu dau bani pe mâncarea. Da iau de mâncarelaughing))

Te înțeleg și eu la fel. Ia ceai de tei te vei mai calma, bea mai multa apa

anonim_4396

Am băut și ceai da lasă așa boss sa nu intram pe acolo ca deja sunt vai de morți mei nu dorm deloc nu mai pot dormi deloc și nici în casă nu mai pot sta nici mort.

Pai și ce faci? Nu ți-ai găsit un prieten cu care sa ieși la o vorbă?
Și eu am mâncat mult și ma tot cheamă baia laughing

| Celdrept a răspuns:

Am înțeles

| Xena20 a răspuns:

Din cauza depresiei, multi oameni sunt deprimati de sarbatori pentru ca se simt singuri, pentru ca nu au bani sa plece in vacanta etc

| TheGentleman a răspuns:

Se accentuează sentimentul de singurătate, presiunea și disconfortul de a te întâlni cu neamurile de, care pe lângă mentalități greșite te caută numai când au interes și se folosesc de tine apoi te aruncă asemeni unei cârpe... sunt multe chestii

| LaviniuA explică (pentru ALM2000RO):

Naspa, daca vrei sa iti revii, de ce nu cauti pe cineva sa te ajute?
Daca nu vrei sa iti mai revii atunci asta e... Nici sa mori nu e usor, e greu de gasit conditii ideale.

| ALM2000RO a răspuns (pentru LaviniuA):

În curând iese psiholoaga mea din concediul de maternitate și voi relua legătura cu ea, deja am vorbit prin mesaje pe Wapp și reîncepem în 2 săptămâni, deși eu speranțe nu mai am și nici așteptări (de niciun fel) de la mine sau de la viață...dar să vedem ce iese...

| ALM2000RO a răspuns (pentru LaviniuA):

Nu știu dacă mai pot fi ajutat fiindcă sunt praf atât psihic, cât și motivațional...doar fizic sunt sănătos dar în rest sunt o umbră, o legumă...

| ALM2000RO a răspuns:

Am avut și am gânduri suicidare de un an jumate...doar că nu am avut curajul să le pun în practică niciodată, recunosc că mi-e frică de ce va fi după, totul e o incertitudine / un mister și asta mă împiedică să trec la acțiune.

| Mosotti a răspuns:

Se explica, pentru ca au probleme si au avut, fie ca sunt bolnavi sau nu, chestie care nu le-a permis sa aiba prieteni, familie, asa ca au ramas singuri si se simt mai tristi de sarbatori cand stiu ca altii se bucura mult cu familia si prietenii atunci.