| LaviniuA a întrebat:

E adevarat ca politicienii nostri sunt membri in loji masonice? (alea pe dark side)
Daca da, atunci inseamna ca indeplinesc ordine primite acolo, in baza unor juraminte. Ca altfel daca nu se supun, probabil li se intampla nasoale, adica dau de dracu.
Deci luptele politice ar fi lupte intre diverse loji.
Ce credeti?

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| doctorandus a răspuns:

Masoneria nu face politica. Masonii fac politica doar in calitate de indivizi. In loji nu se discuta despre politica sau religie.

Dap, ei joaca niste ritualuri inspirate din personaje biblice, dar daca zici ca e mai bun crestinismul ca islamul, sau invers, risti sa fii dat afara din loja.

Confunzi masoneria cu Mafia. In masonerie nu sunt acceptati infractori.

| dullcat a răspuns:

Politica a existat de mii de ani in aceeasi forma, deci din punctul meu de vedere nu trebuie sa aplicam un filtru science fiction, cu masoni, diavoli, extraterestri, reptilieni, iluminatti etc etc, deoarece devine penibil. laughing

| relian a răspuns:

Luptele politice se dau pe ciolan, ii doare pe unia la basca de mai stiu eu ce organizatii sau de mai stiu eu cine.
In RO politicieni de aia lupta, sa ajunga acolo sa roada si ei cit pot, nu merge nimeni la guvernare sa ajute populatia. Merg acolo sa tilhareasca tara si populatia laughing tot pentru ei personal nu pentru organizatii nu pentru povesti.
Acu ca mai cotizeaza, cotizeaza la partidu care ii tine acolo, aia este organizatia la care ei is membrii, prin ala ajung ei acolo si se apuca de tilharit laughing bineinteles oamenii cred ca ii voteaza sa ii ajute, apa in ochi, ii doare pe tilhari la basca de popor, sa fim realisti.

Politicienii romani nu asculta de nimeni, doar de cei care iau pus acolo, adica de partid, pentru ca altfel pot sa-i dea jos, cam aia e tot, restul is basme.
Iara partidul la rindul lui nu asculta de absolut nimeni laughing

| LordCristobal a răspuns:

Sincer e posibil sa fie adevarat.
Avand in vedere ca pasoptistii si revolutionarii de la 1848 erau masoni, nu ar imposibil ca si cei din ziua de azi sa fie masoni.

| Sophieka a răspuns:

Strategii si planificatii pentru continuarea mentinerii inrobite a populatiei... Planuri pentru a se razbuna sau pentru a dobora anumite persoane, atacuri energetice, incantatii si tot felul de activitati care sa mentina vibratia tarii si a populatiei cat mai joasa...

| Continchiscontsters a răspuns:

Au lăcomie în ei toți sunt avari după bani și putere ei mănâncă mult pâinea multor oamenii nevinovați care nu au ce pune pe masa lor căci ei le fură dreptul și mâncarea de la masă și o risipesc toți au răutate și lăcomie în ei. Dumnezeul nu doarme îi vede și pe ei.

| Dandiiiiiiii a răspuns:

Mai degraba mafioti decat masoni. Nu ca nu ar fi vreounul. Dar si ala mic executant.
Deciziile se iau la alt nivel. Nu in lojele ordinare.

| katin a răspuns:

Tu crezi ca in masonerie intra toti betivanii care sunt acum in politica?
Nu. Sunt ei destul de lacomi si lingai ca sa-i mai manuiasca altcineva.

| exoticbutters a răspuns:

Fix asa e, toti sunt masoni