| AlexDorinel a întrebat:

E adevărat ca romanii și moldovenii sunt cei mai nationalisti și conservatori oameni din Europa?

De partea cealaltă cred ca e Germania, Olanda, Franța unde-s toate natiile de oameni.

34 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Moldova e in UE? Cand a intrat?

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

Tu personal ai fost in Franta? Dar in Germania? Daca nu ai fost,cand o sa mergi,ori daca vei merge vreodata o sa vezi cum sunt aia,apoi poate te mai linistesti laughing

Este exact pe dos ce arati tu. Tarile alea Germania,Franta is cele mai nationaliste,rasisti pe fata, in public te face de comanda chiar daca esti cetateanul lor, dar provii din europa de este sau altundeva, sterg cu tine pe jos, tu vorbesti probabil din vise laughing ca si alantu massoti, ala nu mai zic are amici peste tot stie ala toate cate in luna si stele.
Fii aici antena.Am fost acu inainte de balamucu asta in Franta, am vazut ca si aia copie pe americanii ca mai peste tot.
Vorbesc ca cumperi 2 pacinte iti da una gratis laughing era la pizza si asa dadeau.
In fata mea era una de asta colorata, indianca si sa ia si aia si vanzatoarea ce crezi ca i-a zis?
Ca pentru ea nu se aplica laughing de fata cu toti frate, uite asa bum bum, se uitau toti, dar nimeni nu a zis nic.
Da franta.Am pe altul lucreaza acolo,are cetatenie, roman, a mers sofer pe camion, sa angajt el sinca alti francezi, de fata cu el de fata cu toti le-a zis cat le da, lui mai putin laughing la care a intebat de ce? Pai esti roman de aia.la care asta zice pai sunt si cetatean francez.Nu ne pasa au zis aia.
De unde ai tu informatiile alea? Uite mai inreaba asa romanii care is pe afara si afli asa adevaru, nu ce vezi tu la tv, ori ce studii, cifre mai citesti tu de pe netu asta.
Inavata sa faci diferenta, sa afli adevarul, nu povestile autoritatilor.

| Wr3nch a răspuns:

Hmmm pai sa vedem. Ce parere au romanii despre LBGT? Educatie sexuala? BMda, cred ca am zis tot.

| gabicoo a răspuns:

Dorinele mai lasă energizantul! Ia un Optisomn și fă nani! Mâine megi la școală și trebuie să ai neuronul odihnit (mă refer la singurul tău neuron - ăla care ține urechile să nu cadă)!

| RoCkKiD a răspuns:

Nationalisti sigur nu si nici cei mai conservatori. Nu de multa vreme a picat un referendum national anti LGTB.

| Redwolf5g a răspuns (pentru RoCkKiD):

Si ce legătură ar fi?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru RoCkKiD):

Nu ai inteles absolut nimic din referendumul ala. Ala a fost de proba, sa se bata cu pumnul in piept bor-ul si pesede-ul. Si-au luat-o peste bot ambele gasti cu ocazia aia, atita tot. Ca efecte legale sau de alta natura, INDIFERENT daca iesea da/nu/nu se invalida, ar fi fost ZERO.

| Ka0ru a răspuns (pentru AlexDorinel):

S-o crezi tu ca au mintea mai dezvoltata, am intalnit tineri incuiati rau si care erau pe deasupra si prea comozi sa mearga la vot.

| RoCkKiD a răspuns (pentru Redwolf5g):

Legaura cu ce?

| RoCkKiD a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu a fost de nici o proba, bisericile s-au implicat masiv pentru strangerea semnaturilor CPF a profitat de PSD si si-a luat-o in freza indirect. Referendumul e fara efecte juridice dar crezi ca nu sare PSD pe omortunitate?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru RoCkKiD):

Pai da, s-au implicat si dupa aia se spalau pe miini ca ei nu au avut treaba. Asta a fost cea mai mare greseala a guvernului Ciolos - trebuia sa organizeze ei mizeria aia de referendum. Acum nu ar mai fi avut motiv toti cretinii ca urle ca USR+ sunt atei, gay, si alte ineptii - nu ca pentru mine ar fi asta o problema, dar pentru majoritatea romanilor e mai grav sa fii ateu sau gay decat hot sau traficant de persoane...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AlexDorinel):

Zi-mi si mie CE FAC inspectoratele scolare!
Legat de ce au facut bun, degeaba ti-as explica. Daca chiar aveai putina bunavointa, puteai sa afli si singur.

Daca nu iti moare neuronul si poti fi atent la ceva o ora jumatate, ia si vezi audierea Ioanei si ia notite. Daca poti citi si articolul de deasupra clipului, deja meriti o Eugenie. https://www.dcnews.ro/......42346.html

In loc sa vorbesti din stiri, ai face bine sa te uiti la audierea ei ca sa prinzi si niste raspunsuri la acuze de-astea aruncate ca tine...

CE FAC AIA DIN LOCURILE ALEA DE MUNCA PENTRU A ISI MERITA BANII? De ce e nevoie de inspectorate scolare? Am pus o intrebare foarte simpla si tu o dai pesedist aici ca desfiinteaza locuri de munca.

Tot citezi antenisme scoase din context dar nu raspunzi la intrebarea aia foarte simpla privind inspectoratele scolare. Sint sigur ca pesedeii ar fi rupt maimuta in doua daca erau la guvernare de cand cu covidul.

OK, deci habar nu ai despre ce vorbesti. Nimic nou sub soare.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Pardon să nu greșim, moldoveni din Republica Moldova sunt așa. Moldovenii din România nici nu mai sunt au plecat din țară. Satele și orașele sunt goale.

Noi suntem niște m*isti "Să moartă și capra vecinului."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti garantez ca in Franta daca vorbesti engleza:
1) Nu te intelege prea multa lume, ca nu stiu engleza
2) Uneori si daca esti in zona turistica se uita chioras la tine daca te vad ca nu esti Francez...
În Romania e lejer. Noi ne intelegem si cu africanii...nu-i bai

| Octavian1234567 a răspuns:

Moldova e din Europa de când?

| Octavian1234567 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Hai ca da Moldova nu e