Asta este oribil! Armata trebuie sa dispara de pe planeta.
Vorbește cu nebunii planetei întâi.
Pe urma desființăm armata. Da sa vorbești cu toți și pe urmă să ai grijă să nu mai ajungă niciunul la putere da? Te ocupi tu da?
Sa vad ce pot face
Daca susții arnata asta înseamnă ca sustii si moartea oamenilor deci tu esti nebun
Mor oameni peste tot, boss Intreaba-te cate accidente mortale au loc în fabrici, hale, depozite. Ar trebui sa le desființăm și pe alea?
Armata intai apoi vedem si cu alea
Ai vb cu rușii?
Nu.De asta te ocupi tu.
De ce eu? nu eu am idei din astea sa desfiintez armata
De aia
Asa e ca te plictisesti tare in vacanta?
De parcă știi tu cine murea și cine nu in cadrul securității. Ești drăgălaș de naiv.
Da, mor de moarte naturală, boli, ca alți oameni dar și datorită unor accidente datorate pregătirii militare, căci mânuIesc arme și mijloace de luptă. Sunt totuși cazuri rare.
EVIDENT
cum era aia, cine se joaca, cu focul, se arde, ori cand, cu focul se joaca sute de militari odata, evident ca se intampla accidente
in balarii, oameni au murit pentru ca au tras unii in altii cu ceea ce ar trebui sa fie gloante oarbe, ca sa faca un film (Brandon Lee, Aec Baldwin, etc.), iti dai seama cand se joaca cu munitie de razboi
Cel mai riscant e pentru cei care piloteaza, cum a fost cazul cu Mig 21 de acum 2-3 luni care s-a prabusit, si dupa elicopterul plecat in misiune de salvare dupa el care a avut aceeasi soarta, parasutistii care pot avea probleme cu echipamentul, sa nu se deschida corect, sau deloc, mai grav. Cam asta ar fi, nu cred ca a incasat nimeni un glont la poligonul de tragere sau pregatirea la sol, cazurile pot fii N, pana la urma e armata, si pericolul poate fii mereu prezent.