| Furnicuta000 a întrebat:

E adevarata stirea asta cu renumararea voturilor? Chiar o sa se intample? Si daca iese Georgescu pe locul 1 si Ciolacu pe locul 2 iar el se retrage (ca asa a spus) inseamna ca nu o sa mai avem turul 2 si automat e ala presedinte sau mai avem o sansa sa intre Lasconi pe locul 2 (chiar daca se retrage Ciolacu? Sau poate se razgandeste si nu se mai retrage si atunci lumea o sa il voteze pe el ca alta varianta mai buna nu e.
Oricum era diferenta foarte mica intre Ciolacu si Lasconi, ma tem ca o sa se schimbe rezultatele dupa renumarare

5 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Cat timp nu exista un candidat care sa fi obtinut 50%+1 dintre voturi, vom avea si turul doi, indiferent ca se retrage, sau nu, Ciolacu.

| Furnicuta000 explică (pentru Holiday):

Acum am vazut un clip cu un avocat care spunea ca daca in urma renumararii voturilor iese Ciolacu in fata Elenei, se vor reface alegerile din turul 1 si eu pot sa jur ca atunci o sa iasa Elena cu peste 50% din voturi. Nu stiu care e legea dar tu ai spus ca trebuie ca un candidat sa aiba peste 50%

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, se face renumararea voturilor, asa a dispus CCR si apoi BEC.
Si daca se constata nereguli se repeta turul 1, nu se trece la turul 2, indiferent cine vor fi pe primele 2 locuri dupa renumarare.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Furnicuta000):

Sa speram ca ai dreptate. E o nebunie totala online cu toti astia care zic ca voteaza CG. Si ar fi ok sa presupunem ca 99% sunt boti, dar am destui din lista de prieteni care nu-s. Si oameni pe care ii cunosc si cu care am vorbit face-to-face...

| Holiday a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cam o treime din populatie e lovita in cap de imbecilismul asta promovat de personaje ca Georgescu, Simion, sau Sosoaca. Dar, am mai spus, toate studiile arata ca 40% dintre romani sunt analfabeti functional, asa ca, nu e chiar de mirare ca mizeriile astea au oarecare succes.