Cat timp nu exista un candidat care sa fi obtinut 50%+1 dintre voturi, vom avea si turul doi, indiferent ca se retrage, sau nu, Ciolacu.
Acum am vazut un clip cu un avocat care spunea ca daca in urma renumararii voturilor iese Ciolacu in fata Elenei, se vor reface alegerile din turul 1 si eu pot sa jur ca atunci o sa iasa Elena cu peste 50% din voturi. Nu stiu care e legea dar tu ai spus ca trebuie ca un candidat sa aiba peste 50%
Da, se face renumararea voturilor, asa a dispus CCR si apoi BEC.
Si daca se constata nereguli se repeta turul 1, nu se trece la turul 2, indiferent cine vor fi pe primele 2 locuri dupa renumarare.
Sa speram ca ai dreptate. E o nebunie totala online cu toti astia care zic ca voteaza CG. Si ar fi ok sa presupunem ca 99% sunt boti, dar am destui din lista de prieteni care nu-s. Si oameni pe care ii cunosc si cu care am vorbit face-to-face...
Cam o treime din populatie e lovita in cap de imbecilismul asta promovat de personaje ca Georgescu, Simion, sau Sosoaca. Dar, am mai spus, toate studiile arata ca 40% dintre romani sunt analfabeti functional, asa ca, nu e chiar de mirare ca mizeriile astea au oarecare succes.
elasexygagica întreabă:
clauss întreabă: