| Dariiuss45 a întrebat:

E bine 17 ani cu 14 intr o relatie?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este aproape bine doar daca este o idila, fara relatii sexuale, astfel ar fi probleme legale, fapta de a intretine relatii sexuale ar fi infractiune.

| MarianWLF a răspuns:

N-ai nimic de pierdut.

| MistarGoGu a răspuns:

Cat timp NU IMPLICA relații sexuale! Sa nu ai " bătăi " de cap! Dacă părinții fetei *( bănuiesc ca fata are 14 ) te cunosc și ei aproba asa ceva...

| simplaexistenta a răspuns:

Mie-mi da cu juma' de virgula

| 1onur a răspuns:

Dece vrei să ai relație cu copii minori de 15 ani.

Dece nu ți faci o prietenă amică iubită, de vârsta ta! Ce ai cu minori? Ei se duc la schoală cu pachetul în geantă.

Vrei și tu la cantină la pușcărie? Dece nu stai cuminte! Și te legi minore! De 15 ani!

| MistarGoGu a răspuns (pentru 1onur):

Ti-ai pus problema ca poate sunt vecini sau prieteni de familie și parintii lor se cunosc,?
Și nepoata-mea la 16 ani iesea cu unul de 23 dar maica-sa îl cunoștea bine și i-a permis! Îți faci prea multe " filme " în cap omule! Nu toți sunt maiaci sau prădători sexuali!

| MistarGoGu a răspuns (pentru MistarGoGu):

Maniaci

| 1onur a răspuns (pentru MistarGoGu):

Dacă la voi este "normal" o copilă de 16 ani să umble cu un bărbat de 23 de ani dor că-l cunoaște ai tăi este problema voastră!

La noi nu merge minori cu bărbați! Chiar de se cunosc! Nu la toți este la fel. Eu nu ți-am răspuns ție!

Da am o problemă când vad minori cu bărbați lângă ele fiindcă eu știu ce probleme poate întâmpina o copilă de 16 ani fără mintea la ea de la un bărbat de 23 spre 24 de ani! Dacă tu nu vezi o problemă aicia eu n-am ce sa discut cu tine și nici la întrebarea ta n-am râspuns

Eu îmi asumi tot ce spun.

| 1onur a răspuns (pentru MistarGoGu):

Dacă mama ei ia permis sa umble cu el este responsabilitatea lor nu a mea! Nui nepoata mea nici copilul meu.