anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ilegal sa plantez si sa cresc marijuana ca planta de apartament? Sau doar consumul si comertul sunt ilegale?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ilegal plantatul insa daca te prinde cu seminte n-au dreptul sa-ti faca nimc!

26 răspunsuri:
| greg a răspuns:

Din cate stiu e ilegal

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Tu glumesti?
Citeste legea!

| moonY a răspuns:

Nuuuu. e cat se poate de legal.eu am casa plina de ghivece!
nu stii cazul batranei care a fost arestata pentru ca nepotul cultiva, pe terenul ei, canepa.sau mac?

Anna
| Anna a răspuns:

E ilegal in Romania!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si, si!

Shin
| Shin a răspuns:

Amandoua sunt ilegale.
Numai bine, Shin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru mine nu

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

E ilegal, esti pasibil de pedeapsa cu inchisoarea, conform Legii nr. 143 din 26 iulie 2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri
Art. 2. (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
(2) Daca faptele prevazute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.

lolita
| lolita a răspuns:

Atata timp cat nu afla politia este legal rolling on the floor

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

E ilegala. Este detinere de droguri, care e ilegala. Se poate chiar considera trafic.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Cam DA. E de preferat sa nu glumesti cu asa ceva.

| TipulVerde a răspuns:

E ilegal totul in afara de CONSUM. Ai citit corect. Daca te prinde garda fumand, te tine oleaca la sectie si sunt nevoiti sa-ti de-a drumul, pentru ca nu au ce sa-ti faca.(Asta doar daca nu ai droguri multe la tine, adica mai multe decat poti inghiti fara sa te omori)

| yuly_6695 a răspuns:

Am o rugaminte la tine.
Nu mai intreba asa ceva pe acest site.
Intai documenteazate si apoi intreaba, dar intr-o varianta mai putin directa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este ILEGAL orice este Drog sau apartine Drogurilor... Productia, Traficul, Consumul... Sa Speram Ca Pe Viitor O Sa Se LEGALIZEZE

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu te prinde, si apropo marijuana nu e un drog, e un medicament de relaxare/

| lifeForJesus a răspuns:

Depinde!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing deaaaalaughinglaughingrolling on the floor si tu sigur ai cresteo doar ca planta de apartamentlaughinglaughingdaca tot e sa fie asa macar planteaz-o inb gradina, poate face rosiibig grinas vrea si eu un ghiveci cu iarbabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa cresti o planta, cum sa faci rost de seminte, germinare!
Merita sa intrati pe acest blog, totul despre cannabis: http://emilios.tumblr.com/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci. e ilegal sa cresti marijuana deoarece este considerat trafic.cum ai citit si mai sus. dar nu poti sa o cultivi in apartament frate. are un miros insuportabil, gandeste-te ca miroase iarba preparata. dar planta in sine. iti garantez eu. dupa ce se dezvolta planta nu o poti ine in apartament mai mult de 2 saptamani. te omoara mirosul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Planteaza frate ce vrei ca oricum nu poate sa ti intre garda in casa fara mandat. Si chiar crezi ca intereseaza pe cineva ce cresti tu acasa? Stii cum e vorba aia americana: '' don't drink and drive...smoke and fly laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vreti sa cresteti aveti aici tot ceea ce cautati: http://emilio-thc.blogspot.com/ cat despre seminte, nici ele nu sunt asa legale

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba daca ar marijuana legala ar face o gasca de bani guvernul dar ei fac prin spalari de bani big grin prin coffe shop sau altele nu are rost sa imi dau drumu la gura ca stiu prea multe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ilegal sa cultivi doar daca ai o bola se poate plantea marijuana in casa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ilegal

| ANDREITOIE a răspuns:

Coaiee e Romania totul e ilegal. daca esti fumator planteaza dar ai grija la "curcani". tine-o intr-o camera luminata unde nu intri prea des

Întrebări similare