Nuuuu. e cat se poate de legal.eu am casa plina de ghivece!
nu stii cazul batranei care a fost arestata pentru ca nepotul cultiva, pe terenul ei, canepa.sau mac?
E ilegal, esti pasibil de pedeapsa cu inchisoarea, conform Legii nr. 143 din 26 iulie 2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri
Art. 2. (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
(2) Daca faptele prevazute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
E ilegala. Este detinere de droguri, care e ilegala. Se poate chiar considera trafic.
E ilegal totul in afara de CONSUM. Ai citit corect. Daca te prinde garda fumand, te tine oleaca la sectie si sunt nevoiti sa-ti de-a drumul, pentru ca nu au ce sa-ti faca.(Asta doar daca nu ai droguri multe la tine, adica mai multe decat poti inghiti fara sa te omori)
Am o rugaminte la tine.
Nu mai intreba asa ceva pe acest site.
Intai documenteazate si apoi intreaba, dar intr-o varianta mai putin directa.
Cum sa cresti o planta, cum sa faci rost de seminte, germinare!
Merita sa intrati pe acest blog, totul despre cannabis: http://emilios.tumblr.com/
Deci. e ilegal sa cresti marijuana deoarece este considerat trafic.cum ai citit si mai sus. dar nu poti sa o cultivi in apartament frate. are un miros insuportabil, gandeste-te ca miroase iarba preparata. dar planta in sine. iti garantez eu. dupa ce se dezvolta planta nu o poti ine in apartament mai mult de 2 saptamani. te omoara mirosul!
Daca vreti sa cresteti aveti aici tot ceea ce cautati: http://emilio-thc.blogspot.com/ cat despre seminte, nici ele nu sunt asa legale
Coaiee e Romania totul e ilegal. daca esti fumator planteaza dar ai grija la "curcani". tine-o intr-o camera luminata unde nu intri prea des
anonim_4396 întreabă:
andrei47 întreabă: