| IonSpintecatoru a întrebat:

E in regula daca faci ceva putin ilegal pentru a deconspira o persoana care incalca legea?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este in regula si nici nu este nevoie sa comiti o ilegalitate, poti sa faci plangere penala, daca tu ai fost vatamat ori denunt penal, daca n-ai fost vatamat sau o reclamatie daca este caz de contraventie.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai platesti si tu legal, pentru ce ai facut, chiar daca deconspiri pe cineva esti in aceeasi oala a ilegalitatii.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista "putin ilegal" aici chiar nu te poti juca cu legea, ca unde-i lege NU-i tocmeala!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Desigur ca e in regula... NU! In cel mai bun caz, nu va fi acceptata proba respectiva la dosar. In cel mai rau caz, ajungi tu la bulau si persoana aia scapa bine-mersi. sad

| Lioana a răspuns:

Daca sti ca e ilegal, nu o face!

Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns:

E ok. Atât timp cât nu ești prins.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Personal as înregistra persoana respectiva cu un microfon/camera ascunsa bine, sau as angaja pe cineva specializat in asa ceva, din cate stiu eu nu este ceva ilegal. Însă cel mai bine informeaza-te despre acest lucru, inainte sa îmi apreciezi comentariulhee hee. Succes!

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Daca vei comite o ilegalitate, automat, vei incalca legea si vei suferii consecintele de rigoare happy