Ilegal si imoral. Mai ales ca nu ai cunostintele necesare, ca un medic. Te sfatuiesc sa nu faci asta.
„Sfaturile" tale pot avea consecinte grave.
Poti da sfaturi si pe TPU e acelasi lucru. Legal este insa sa nu te dai drept un guru sau ceva invatat in stiinte medicale si sa induci pe ceilalti in eroare
Asta e cum se ferea unul sa publice cod de virusi informatici: nu pentru ca ar fi fost ilegal, ci pentru ca in cazuri similare i-au cautat pagubitii p-acasa sa le rupa picioarele.
Legal da. Dar dezactiveaza comentariile, si pune un disclaimer ca nu esti medic si nu poti garanta ca merge.
Și uite de asta copii, trebuie să stăm departe de Facebook...
Pentru că lumea ia prea in serios sintagme de genul: "poți să fii orice vrei tu" decupate de pe poze cu apusuri, dar cu zero studii, abilități sau relevanta medicala. Dar lasă boss, că ei au școala vietii, știu ei cum se rezolva toate cu un ceai de brusture și o tinctura de păpădie sălbatică.
Stai pe fundul tau, o să faci mai mult rău decât bine. Sunt din păcate unii oameni care chiar iau de bune rahaturile pe care citesc pe Facebook, acesta vomitatură de platforma socială care a devenit de fapt un cuib de vipere, manipulare și dezinformare.
Cat timp nu pretinzi ca esti doctor e legal. E posibil sa faci mai mult rau decat bine da' e legal.
Stii multe? Parca acu 5 zile habar nu aveai cum functioneaza vaccinul. Azi esti expert?
Nu vreau sa vorbesc despre vaccin sau covid acolo nu ma pricep si nu dau sfaturi doar sa se vaccineze recomand
Esti forță pe toata medicina, mai puțin pe vaccin nu?
Da am invatat din pasiune nu am avut timp de facultati dar o sa fac un curs ceva sa am si hartie la mana
Da,deoarece este libera exprimare, nu fortezi pe nimeni sau nu obligi sa creada sau sa practice ceea ce scrii
Salut! Desigur că e legal. Mă bucur că vrei să ajuți.
Facem parte din aceeași categorie. Funda?
Legal e....inca. pentru ca nu multi nebuni si-au gasit sa faca asta momentan. Cand isi vor gasi, va deveni ilegal
Intrebarea e...de ce ai vrea sa faci asta? Ce sfaturi medicale sa dai daca nu esti medic?
Imoral, stupid și periculos.
Linistit, poti sa dai sfaturi, nu ai fi primul care face asta. Incapi si tu printre cei 10 milioane de ''experti social media'', din Romania.
Nu stiu dar nu este bine sa dai sfaturi de sanatate la care nu ai o specialitate, tinand cont ca cineva poate muri daca "diagnosticul " tau este gresit.
patricia17 întreabă: