Păi și fă o cerere și du-te cu ea la secretariat.
Uite un exemplu de cerere:
Domnule Director,
Subsemnatul X, cu domiciliul în X, elev în clasa X, Liceul X, localitatea X, vă rog să-mi eliberați foaia matricolă a celor patru ani de studii.
Solicit foaia matricolă fiindu-mi necesară la X.
Data
X
Semnătura
X
D-lui Director al Liceului X
Ca o notă: Unde vezi X, completezi după caz. Iar data și semnătura trebuie puse în partea stângă și respectiv dreaptă a foii. Pe mine TPU nu mă lasă să fac asta. Ideea să organizezi cererea sub forma unei scrisori, dacă știi ce zic.
Îți urez numai bine!
Da trebuie sa faci cerere catre director sa i ti elibereze foaia matricola
Daca ai terminat liceul in mod obisnuit ti-o va da de la secretariat pur si simplu daca te duci.
Întreabă la secretariat. Și de cerere, și de foaie matricolă. Dacă nu îți trebuie cerere, ai scăpat rapid. Dacă îți trebuie, o faci acolo.
Am fost si m-a intrebat daca am cerere si dupa daca am terminat anul asta (secretara e in concediu)
Păi și fă o cerere și du-te cu ea la secretariat.
Uite un exemplu de cerere:
Domnule Director,
Subsemnatul X, cu domiciliul în X, elev în clasa X, Liceul X, localitatea X, vă rog să-mi eliberați foaia matricolă a celor patru ani de studii.
Solicit foaia matricolă fiindu-mi necesară la X.
Data
X
Semnătura
X
D-lui Director al Liceului X
Ca o notă: Unde vezi X, completezi după caz. Iar data și semnătura trebuie puse în partea stângă și respectiv dreaptă a foii. Pe mine TPU nu mă lasă să fac asta. Ideea să organizezi cererea sub forma unei scrisori, dacă știi ce zic.
Îți urez numai bine!