Normal nu prea este, dar este legal, daca nu foloseste violenta fizica sau psihica.
De asemenea conteaza ce poze le cere.
Nu este normal si nici legal, el putand fii considerat pedofil, pentru ca este mult mai mare decat un copil de 15 ani.
Este foarte legal, printre o mulțime de dobitoci, măcar Ioandelsasal știe să interpreteze o lege. De asemenea dacă te uiți și la celelalte legi privind coruperea de minori reiese logic interpretarea asta care oricum e evidentă.
Normal, nu știu ce să zic având în vedere că sunt o grămadă de fete de vârsta aia ce umblă și cu băieți mai în vârstă. Mie unuia nu mi se pare deloc ceva ieșit din comun având în vedere că respectivul e și el destul de tânăr. Eu cred că cam orice bărbat mai întoarce capul după una de 15-16 ani care poate fi mai dezvoltată sau să aibă anumite calități. Chiar și eu și aș minți să zic că nu.
Era o vorbă în "Alexandru Lăpușneanul". Cred că știi la care mă refer.
Omul are dreptate: nu orice nud e p. De ex. fotografiile de pe plaja la nudisti (adica fara organul sculat) nu constituie p.
Le-a silit, santajat? Nu de alta, dar se practica treaba asta de multi ratati de pe Internet in ziua de astazi, destui din ei avand domiciliu si aici pe TPU. Le abureste ala ca se sinucide, ca e in depresie maxima, ca vrea sa se simta sclavul lor si sa le incite, diverse altele. Am auzit cum procedeaza. Astia chiar sunt tiparul de ratati de la intrebarea aia recenta de la Conversatii (cum ati defini un barbat ratat). Unii dintre ei nici nu se sfiesc pe site sa dea de inteles ca le-ar placea asa un pic niste pulpita de 15 ani la peste 20 de ani.
Parerea mea e ca trebuie dati in vileag atat timp cat nu va poate afecta negativ pe alte parti, sa va aiba cu ceva la mana.
Ba noi aici vorbim de minori. Tu acum te-ai trezit sau care e treaba cu tine? Te-ai pus cu frustratul de Rainbow sa-mi faceti mass downvote la raspunsuri?
Tu constientizezi cui ii iei partea? Ala sustine ca e ok sa ai poze nude cu MINORI in telefon, iti intra chestia asta in cap? E altceva cand ai 20 de ani si pozezi topless in Playboy.
Nu stiu, poate nu vedeti cuvantul 'minor'.
Nu am jignit pe nimeni, in schimb ala m-a facut necivilizat, prost crescut, nu am dat downvote la nimeni chiar daca unele raspunsuri merita, in schimb tocmai am primit vreo 4 downvote de la Rainbow si vreo 3 de la tine. Voi nu realizati ca vorbim de minori si nu de majori.
Si pentru @Rainbow in caz ca vezi raspunsul : Ce-i cu tine frate? Asa de low ai ajuns in viata incat sa dai mass downvote pe TPU? Sau te-a pus ăl batran? Patetic frate.
Nu, tocmai asta e: sexul cu minorii peste 15 ani in mod obisnuit nu se pedepseste (in sine nu constituie infractiune).
Ar fi asa de frumos ca asta sa fie valabil - "pe net copiii de 15 ani intra numai sub supravegherea părintilor si nu discuta cu necunoscuti." Din pacate... realitatea e cam diferita. Si nu discutam de familii dezorganizate. Pur si simplu majoritatea parintilor care ar putea face asta nu sunt constienti de pericolele internetului.
Nu e nici normal si nici legal (daca se si culca cu ele). Probabil ala atat poate, sa agate fetite mai mici ca el, ca alea mari nu merg la replicile lui proaste de pedofil.
Nu e nici normal, nici prea legal.
Insa. daca un baiat ii cere poze unei fete, daca ea este domnisoara in adevaratul sens al cuvantului, nu-i va da poze. Daca domnisoara mai are si numele de curva, ii va da poze sigur.
Eu nu cred ca aici trebuiesc pedepsiti cei care cer, ci cele care vor da... Am dreptate?
Automat ca el nu ar mai cere poze daca ea l-ar respinge. (sau mai multe).
Dar. este corupere de minori. Se pedepseste cu amenzi (fara sa o agreseze in vreun fel), dar daca o agreseaza se lasa cu inchisoare.
Da pai a iei (taicaso alcoolic, masa ci nu stiu cati plozi) nu au fost de acord da ala a imbrobodito tare. Orcum a facut doar 8 clase pentru a nu face naveta si lucreaza ca ospatarita si asa a si cunoscut-o cand i-a facut cinste
Citeaza articolul din NCP care spune ca sexul cu minori peste 15 ani se pedepseste.
Ala se refera la parinte, tutore, ruda, profesor, medic, terapeut, chestii d-astea (sau la copil handicapat). Deci: zbarci.
Dada.O insala zice la toti ca sta cu ea de mila vai si amar
Yaesmin întreabă: