| ZeulMuschilor a întrebat:

E o firma din Arad care se ocupa cu angajările in străinătate Germania, Austria, Olanda dar mai întâi trebuie platit 800 lei pentru dosar și transport și mai apoi se semnează contractul în acea țară, o fi teapa? Pe anunț firma se numește bw profesional srl dar nu am găsit nimic pe google, am adresa lor și mă trimite fix la "jurnal arădean"

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Firma asta nu exista! Aici sunt toate firmele din Arad: https://www.ccia-arad.ro/membri/?utm_source=chatgpt.com

| darrio2007 a răspuns:

Țeapă. nu te băga.
Ia de la fraieri câte 800 de lei, care sunt niște bani totusi, si apoi nu-i mai găsesti.

| Liviu a răspuns:

Tu vrei sa fii ursu pacalit de vulpe?

| anonimg a răspuns:

Oriunde se cere bani in avans este țeapă. Caută să pleci în străinătate prin forțele de muncă; prin ITM.

| KovacsB a răspuns:

Mi se pare ciudat ca trebuie sa platesti inainte.

| Kufu95 a răspuns:

Nimeni nu cere bani pentru angajare, deci e țeapă.

| 1onur a răspuns:

Boss! Nu intra în jocurile lor! Murdare!

Nu așa se face angajările! Trebuie să ai mere grijă cu ăștia care îți cer banii ca să muncești cu ei.

Astea sănt "firme" fantomă! Le spune la oamenii că au locuri de muncă "sigure" după va ia banii frate, și vă lasă și pe străzi fără muncă nu te lăsa păcălit frate de nenorociți ăștia! Nau Dumnezeu! Nau nici frică de Dumnezeu! Singura lor frică este să nu rămână fără bani și manevrele lor! Banul la "oamenii" ca ăștia, ...este cel mai prețios! Decât orice pe lumea asta!

Te rog eu frumos fratele meu, nu intra în jocurile lor! Ai enorm de mare grijă în cine îți pui încrederea Adevărată și pe cine te bazezi, sa fie om! Nu alți "oamenii" care pentru banii de toate, numai banii să vină, sănt mulți "oamenii" care trafichează! oamenii! proxeneți, interlopii, traficanți de minore, femeie, oamenii! Pentru ăsta doar banii sănt ce contează cu Adevărat! Pentru ei.

| Rony23 a răspuns:

Riști să ajungi acolo și să te uiți la stele și să nu dai de nimeni