| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

E posibil sa dau cu subsemnatul si sa vorbesc cu politia ca sa fiu anihilat de un pluton de executie? Vreau sa fiu ciuruit intr-un spatiu public si sa fiu dat ca exemplu de ''asa nu''

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai intai treci pe la un psihiatru.

| Violleta2022 a răspuns:

Spam!

| Wr3nch a răspuns:

Nu, ca Romania nu are pedeapsa cu moartea. Si nimic in viata nu e destul de rau cat sa merite sa te sinucizi.

| johnnny123 a răspuns:

Cred că-ți dorești mai mult atenție decât să fii ciuruit de un pluton de execuție.

| mi25 a răspuns:

Mai bine vorbesti cu un medic.

| CelCareRamaneInUrma explică (pentru mi25):

Vrei sa spui psiholog?

| mi25 a răspuns (pentru CelCareRamaneInUrma):

Nu, psihiatru.

| blackann a răspuns:

Esti d-ala... Ok. Ar fi trebuit sa stii (orice varsta ai avea) ca in Romania nu exista pedeapsa cu moartea. Ori mergi la un psihiatru si iti te calmezi, ori daca esti asa obsedat, strange niste bani si mergi in oricare dintre cele 53 tari unde e posibil si fa-o, nu mai cauta atentie pe aici si da idei altor copii slabi de inger.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poți să faci așa ceva.

| Alina0124 a răspuns:

Nu. Te simți bine? Cred câ ai vizionat prea multe filme în ultima perioada. Orice ai fi făcut tu de-l consideri așa grav nu va fi pedepsit cu moartea.

| danielteodor0 a răspuns:

Încearcă să faci voluntariat la ceva ce include și copii pentru a putea să le modelezi minte, poate ii ajuți sa descopere parte lor întunecată. Chiar consider ca ai putea fi un ghid în explorarea haosului interior și în accentuarea conflictului interior pana în momentul în care chsitiga partea care trebuie și nu cea impusă de societate.

| Valentin_Morosan_1970 a răspuns:

Te plictisesti rau. Citeste o carte. Invata Linux, C++, Python, Business, afaceri, web design, dar nu mai scrie chestii de sinucis pe TPU, ca sunt si copii sau oameni slabi psihic pe aici! Ai merita chiar un Report la TPU!

| CelCareRamaneInUrma explică (pentru Valentin_Morosan_1970):

Chiar am analizat in amanunt raspunsul oferit de tine in legatura cu dorintele mele morbide si nihiliste alimentate de un psihic care momentan nu se afla intr-o stare conforma.La observarea sugestiei tale de a ma delecta citind o carte, m-a lovit gandul ca in dulapul biroului meu se afla opera ''Salem's Lot'' conceputa de maestrul genului horror Stephen King, pe care pana acum nu am avut placerea sa o descopar in intregime.