Eu am 3 animale adoptate! 1 pisica birmaneza, 1 caine buldog si un hamster...Eu sunt impotriva eutanasierii cainilor! Ei trebuie iubiti pana in ultima secunda al lor! Sa fie luati toti cainii vagabonzi si sa ii ingrijeasca si sa ii dea la magazinele de adoptat animale...Este mai bine asa, deoarece omori un animal, esti un Criminal! Ma mir cum de ei nu raman resemnati? omoara vieti!
Oare ei s-au pus vreodata in locul cainilor?
Deci raspunsul este :Nu omorati animalele!
Eu sunt pentru eutanasiere. Am afirmat-o in repetate randuri, daca este sa aleg intre a lasa UN SINGUR copil sa fie muscat de caini si a ucide TOTI cainii fara stapan, as alege a doua varianta fara a sta pe ganduri.
In plus protectia animalelor este o tema falsa in Romania, o forma fara fond importata din occident. E normal ca neamtul sau frantuzul sa se preocupe de caini si de pisici, pentru ca au rezolvat toate celelalte probleme mult mai importante. Noi inca avem copii pe strazi, sate uitate de lume in care elevii traverseaza pe jos kilometri de salbaticie pentru a ajunge la scoala, batrani neputinciosi ramasi pe drumuri, avem mii de familii care nu au un adapost. Dupa ce toate aceste probleme vor fi rezolvate, vom putea si noi sa ne gandim la caini. Pana atunci fiecare leu alocat de la buget pentru hrana cainilor inseamna o bucata de paine luata de la gura unui copil napastuit. Si de fiecare data cand un copil ajunge la spital pentru injectiile antirabice ma gandesc ca acel lucru putea fi evitat daca cineva ar fi avut curajul de a lua o masura drastica. Si chiar nu ma simt mai bine daca aflu ca l-a muscat un caine castrat.
Mda, sa ne ridicam si sa vorbim. Dar daca avem pareri diferite, suntem stupizi, nu?
Ar fi frumos daca ar fi mai multe persoane ca tine, eu una zic ca s-ar rezolva aceasta pb daca ar adopta mai multi oameni animale, cand ma refer la adoptat nu ma refer la luat in fata curtii si tinuti acolo pentru o bucata de pane, ci sa fie ingrijiti si supravegheati.
Adevarul este ca prin asa zisa campanie pentru catei si adaposturi se fura f multi bani, nu ajung nici la caini dar nici la pers care au nevoie ci doar la cei care administreaza astfel de locatii si care aproba astfel de locuri. Castrarea ar fi o solutie daca s-ar aplica corect si nu ar mai fi o scuza pentru a se mai lua niste bani
Eu nu am animale adoptate, am 2 caini si 4 pisici si vreo 10 pui mici, dar nu sunt de la adapost. Nu iti face griji, eu ii donez de fiecare data oamenilor care vreau un nou patruped mic si jucaus.
Cat despre eutanasirea cainilor mi se pare o prositie! Nu faci nimic timp de 4 ani si ei se inmultesc. Ce rezolva daca eutanasiaza cativa? Si asa se inmultesc. Eu sincera sa fiu daca as fi pusa in a alege dintre eutanasiere si castrare as alege partea a 2-a deoarece e mult mai bine decat sa fi un adevarat "UCIGAS". Noi ce ne invatam copii? Cum sa omoare animalele sau cum sa le ingrijeasca?!
Si eu as vrea s adopt dar l mine in oras nu am d unde adopta... iar s vin cu un animal direct de p str nu mi-ar da voie parintii! ca daca ar fi dupa mine as lua toate animalutele! pentru ca l ador
AsafteiAndreiDaniel întreabă: