Daca dupa 20 de ani nu am reusit sa vedem ce au facut asemenea specimene ca geoana cu aceasta tara, este foarte grav... repet: NU VA FIE FRICA, VOTATI TRAIAN BASESCU!
In primul rad tb sa vedem care sunt atributiunile unui presedinte si dupa sa spune ce a facut bine sau rau. Rau este ca Geoana si PSD nu acepta normalitatea adica drumul nostru spre Europa ci mia degraba doreste vizite in taina in rusia. Eu sfatuesc pe toti sa mearga cu Basescu am vazut vointa la el nu am vazut compromisuri cu grupuri de interese asa cum era pe timpul lui Ilescu "atunci era normalitate liniste" iar nastase si grupurile de interese privatizau Petrom (cu comisioane mari care au intrat in buzunarul or) Petromidia (Patriciu) Rafo Iacobov. Cea ce face Crin e o demagogie sunt speriat ca Boc a vrut sa reduca privilegiel Parlamentarilor sa scoate tot pensionarii care lucreaza la stat pe sume de bani marii(de fapt ei sunt invechiti nu percepi technolgia moderna) in loc sa lase loc tinerilor ca sa nu mai plece in afara dupa terminarea studilor. Aceasta este parerea mea fiecare face ce doreste si ce crede mai bine dar nu priviti doar in prezet ci sa aveti o perspectiva in viitor
Sincer nici unu nu este bun la conducere. dar mai bine sa fie Basescu decat un fiu de securist.
Aiurea, legile de care vorbesti nu au fost relevante nici in caderea guvernului, nici in activitatea acestui guvern.
Eu unul m-am saturat de mult de Basescu si de cei care il inconjoara si nu ma intereseaza "viziunile" lor asupra invatamantului, salariilor si pensiilor, nici macar nu stiu daca acele pachete de legi sunt bune sau rele (apropo, tu stii?). Eu zic ca cei care sunt multumiti de Basescu sa il voteze, cei care vor sa se schimbe ceva sa voteze impotriva lui. Restul sunt povesti si sperante desarte.
In niciun caz Geoana care nu e capabil sa actioneze sau sa deschida gura conform propriei judecati.coloana lui vertebrala e Iliescu deci nu e nevoie sa mai continui.
Regis, eu traiesc bine. Si in buna masura datorita impozitului fix si neprogresiv al lui Basescu. Cred ca legea invatamantului ar fi dinamizat sisemul, pot ajunge profesori universitari cei tineri, scolile isi pot alege directorii, accent pe deprinderi, nu pe memorare. Salarizare nu cred ca ar trebui unitara, ci procentuala pentru fiecare angajat, in functie de volumul de lucru. Un angajat care da 100 de certificate de urbanism pe luna 1000 RON de pilda si unul care face 50, 500 Ron. Dar ca idee generala nu cred ca e bine ca armata, inca unele categorii sa aiba privilegii asa mari iar medicii, profesorii sa fie platiti prost. Se bazeaza pe faptul ca oricum medicii, profesorii mai primesc de la oameni. Dar de ce sa fim taxati noi inca o data pentru un serviciu care l-am platit. Un politist de frontiera (dupa 1 an de scoala) are venituri si bonusuri de 2, 5 ori mai mari decat un medic, nu e ok.
De acord cu tine, cu o singura exceptie. Adica justificarea ca medicii si profesorii mai primesc de la oameni.
Daca tie iti convine ce se intampla in jur, voteaza-l pe Basescu, asta e esenta democratiei. Dar nu judeca totul doar pentru trei pachete de legi, mai ales ca probabil ca si mine, nu stii cat sunt de bune sau de rele.
Andre07 întreabă: