| raaaa a întrebat:

Eram acasa si eu,vorbeam de ceva timp cu o tipa,iar uneori ma enervam si poate o mai injuram,dar imi ceream scuze si niciodata de MORTI.
Dintr-o data nu mai raspundea,in fine,ne certasem,credeam ca e suparata,imi tot dadea seen pe wapp si i-am dat block,apoi o scot,ii scriu si imi da seen... la cateva minute primesc un apel,era tatal ei,imi spunea ca de unde o cunosc,daca m-am vazut cu ea,i-am spus ca de pe Facebook si ca nu ne-am vazut in realitate,amandoi suntem din aceeasi localitate dar alt oras,m-a intrebat de unde sunt,i-am zis,sicner eram cam panicat,mi-a spus ca daca ii inchid telefonul le va face rau parintilor mei, ca va veni la mine in oras la politie si ma v-a gasi,mi-a spus sa uit de nr ficei lui, Facebook ei, tot, eu am 16 ani fac 17 ea are 14 face 15, Mai pe la sfarsit tatal ei mi-a spus ca v-a da de parintii mei si ca le v-a spune cum vorbesc eu (nu e o problema asta,toti avem probleme de comportament,ai mei stiu),dar mi-a spus si ca ii par un baiat educat, apoi ne-am urat unu altuia o seara buna si am inchis. Era sa uit, a spus ca are pe telefon atunci cand o injuram de morti, dar eu m-am uitat peste tot unde am vorbit cu ea asta dupa ce am am terminat de vorbit si nu am injurat-o de morti nici macar odata.cand vorbeam cu ea am spus ca m-am abtinut sa nu o injur de morti.
Intrebarea mea e,ce se poate inampla referitor la asta,avand in vedere ca sutnem minori,iar tatal ei, daca stau sa ma gandesc, m-a amenintat cand a spus ca le va face rau alor mei sau mie, nu mai stiu exact pentru ca eram cam panicat.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat