| JoHnNy1636 a întrebat:

Eram pe sosea 2 pe bicicleta si inca cineva,ne opreste politia locala si zice ca nu suntem in regula si ne cere nume, adresa si data nasterii. Ce se intampla in cazul asta?

Răspuns Câştigător
| lizucalisuca a răspuns:

Minorii nu au voie sa circule pe drumurile publice cu bicicletele. Ar mai putea sa va opreasca daca nu aveati echipament de protectie sau daca era noapte si nu aveati lumini reflectorizante. Sper ca nu ati semnat niciun proces verbal. Daca nu, nu cred ca va fac ceva.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui varsta voastra. Daca aveti peste 14 ani se poate sa fiti amendati, pentru nerespectarea regulilor de circulatie cu bicicleta.

| stlucian a răspuns:

2 s-au 3 pe bicicleta ca dupa cum scrii...
rolling on the floor
Pasibili de amenda sad trimisa acasa.
Poate scapati cu o avertizare/mustrare.
Mult noroc thumbs up

| al3xander a răspuns:

Cum adica erati 2 pe bicicleta si unul langa sau cum? daca da nu aveti voie 2 pe bicicleta si s-ar putea sa va dea amenda.

| Naяutσ a răspuns:

Erati trei pe o bicicleta? o.o Asa se intelege laughing
Si voi va dati adresa, numele etc. asa de usor? Nu v-ati intrebat pentru ce vi le cere?

| JoHnNy1636 explică (pentru Naяutσ):

Eram 2 pe o bicicleta si inca unu pe alta bicicleta ca sa intelegeti.Aia 2 au dat datele corecte si eu l-am mintit ca imi era frica de amenda.E mai rau ce am facut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bicicletă 1+1 călători.
Mi se pare normal...

| ZigZagMTFK a răspuns:

Intreaba-ti parintii O.o.

| Danciu821 a răspuns:

O sa ie o amenda s-ar putea trimisa acasa sau data parintilor dai de un politist

| Redex14 a răspuns:

O sa va trimita o amenda acasa, sau, doar erau curiosi! Oricum daca nu aveati veste sau asa ceva AMENDA! Funda?