In caz de o eventuala reclamatie,talharie, furt, spargere va ia de "clienti" pe voi cei mai din apropierea locului faptei etc.Vezi daca nu esti incasa cind trebuie? Si peste o luna daca se intampla ceva veti fi chemati la politie si cercetati ca posibili infractori, vorbesc foarte serios.Si poate tu nu iti stii prietenii,daca unul chiar a avut de a face cu politia este si mai rau ca va ia ca gasca, banda si el va era mentorul, seful etc.intra in casa seara si astfel ai o viata linistita.Bafta
Am patit o faza comica acum vreo 3 ani, stateam intr-o seara tarziu cu prietenii in fata unui magazin, la o tigara, la o poveste, etc. Zona rezidentiala, la mine in cartier, liniste deplina. Dintr-o data se aud sirenele, si se apopie, tot mai tare. Meh, ne-am vazut de ale noastre, pana vine in goarna si opreste in fata noastra duba de politie. Se dau 2 din fata jos, si din spate 2 malaci mascati. Motivu`... o sunat o baba senila si oarba, ca ea o vazut ca spargem magazinu`. Plictiseli nocturne. Ne-am inteles, ca nu`i niciun pericol, cand sa urce inapoi in masina, ii suna telefonul` la unu` dintre mascati, si avea un ringtone cu o maimuta care urla ( ii reprezinta ). ne-am pus pe un ras teribil. Se intorc la noi, ne intreaba ce`i asa comic, ne ameninta ca ne duc la sectie, etc. Am dat sara` buna in scarba si am plecat.
Asa ca nu te teme, isi fac si ei norma.
Nu are ce sa ti se intample, nu aveati voie la ora aia pe strada decat daca aveti peste 18 ani.
Nu avea decat unu dintre noi actul da nimeni nu l-a aratat si sper ca a presupus ca toti il avem, daca nu il avem ce se intampla?
Stai linistit. Daca se mai intampla da datele corect sa nu ai probleme.In cel mai rau caz, daca o spargere, un scandal are loc in seara respectiva(sau alte infractiuni) esti chemat la post pentru cateva intrebari.Iti spun sigur ca nu o sa aresteze tot orasul ce se plimba intr-o seara pentru ca a avut loc o infractiune. Cata vreme stii ca nu ai facut nimic nu iti face griji.