Creştineşte este greşit să doreşti moartea cuiva dar mi-ai fi luat o piatră de pe suflet. Atât rău a putut face acestei ţări încât nu am cuvinte.
Dacă ar fi fost reală ar fi pus capăt, măcar simbolic, acestui proces de comunismizare şi de democraţie originală.
Cei născuţi după 60 au fost consideraţi generaţie de sacrificiu, Iliescu a făcut tot posibilul să prelungească acest lucru şi generaţiei mai tinere.
A omorât, a dezbinat, a încurajat jaful economiei naţionale, a minţit cu neruşinare - Dumnezeu sa-l ierte!
Pentru mine ca om era mort de mult.
Imi pare foarte rau ca te dezamagesc, dar nu; n-a murit. Dar cu cianura ai incercat?
Bună.
Să ne pară rău că a mai murit un comunist şi nu mai funcţionează firul roşu cu Rusia?
Pa, pa.
Cand o sa moara Iliescu o sa ma imbat rau de tot. El e unul din principalii vinovati ai starii noastre actuale.
Cind o sa moara poate o sa mearga bine in tara.este vina lui ca o ducem rau ca sa iasa el presedinte a pensionat oamenii de 40 de ani care erau buni de munca sau pensionat pe caz de boala. iau banii degeaba de la stat.
Nu. dar n-ar fi mare pierdere, oricum, trebuie sa mai traiasca ca sa plateasca pentru ce a facut
Eu am vazut stirile importante si nu zicea nimica de iliescu. Daca era sa moara era stirea cea mai importanta
Cui ii pasa?
Sa moara toti din partea mea. ( toti de la guvernare, nu toti toti)
Imi pare rau ca trebuie sa-ti stric placerea... dar... NU! inca mai traieste faraonul
DarkShina5566 întreabă: