Sigur! E adevarat si ca are 6 degete la mana stanga si 8 la piciorul drept.
Uitatul prea indelungat la OTV tampeste!
Ponta are probleme mai mari pe cap acum - cum ar fi faptul că toată lumea vestică (de la care ne-am împrumutat grav) îl trage de urechi pentru indisciplina fiscală de care dă dovadă.
În plus, statul e deja în curs de-a da faliment.
Prin urmare, de prostituție și de gay nu-i timp.
Însă chiar presupunând că ar vrea să facă asta - oricum decizia nu-i aparține. Ca să se legalizeze prostituția sau să se includă cuplurile gay în Codul Civil în secțiunea „Familie" - trebuie urmat procesul legislativ clasic.
Asta-nseamnă inițiativă legislativă în parlament, dezbateri publice, vot pe proiectul legislativ, norme metodologice, etc. etc. Toate astea durează! Și, cum spuneam - nu e timp pentru așa ceva - deci nu se va-ntâmpla prea curând.
În altă ordine de idei - legalizarea prostituției ar trebui privită ca ceva normal. Gândește-te că-n cea mai conservatoare și pudică perioadă a României (perioada interbelică), prostituția era legală. Deci de ce n-ar fi acum când lucrurile se desfășoară într-un context oricum mult mai libertin?
Cât despre cuplurile gay - în contextul actual - n-aș avea nicio problemă să le fie recunoscut parteneriatul civil/căsătoria.
Însă, pe termen lung, mult mai bine ar fi dacă statul n-ar mai reglementa deloc căsătoria și să lase totul la nivelul alegerilor indivizilor adulți.
Din cauza besericii nu se va întâmpla asta(de parcă nu știu popi ce apelează la servicii sexuale sau chiar tente gay, dar ei îs „sfinți").Eu sunt de acord să se legalizeze măcar s-ar stârpi „bombele biologice" de pe marginea drumului, și cu cei pe invers e dreptul lor, așa li gena mutată din fabircație(greșită) asta e, de ce să nu se căsătorească daca așa le cade bine.Succes
gomgam întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: