Poate nu retin bine, dar nu esti tu ala care habar nu avea care sunt atributiile presedintelui si cereai sa mareasca Iohannis salariile?
Atunci ce scrii tu aici in continuare e irelevant, ca nu prea intelegi realitatea.
Cat respre scandalul cu micii s-a lamurit de mult. Ala a facut un film sa inflamezi situatia. Nu a fost servit pentru ca magazinul nu era deschis inca fiind inainte de ora 10. Un ignorant. cum sunt si unii pe aici care nu recunosc uniri, nu inteleg diferentele de dezvoltare geografica. In fine, nu cred ca e relevant daca tu recunosti sau nu o unire.
Tu gandesti atunci cand expui astfel de probleme de teritorialitate? WOW! Eu am convingerea ca esti prea copil si nu gandesti suficient de profund!
Prietene, boul ala s-a dus acolo chitit pe scandal, in afara orelor de lucru ale chioscului. Chiar daca femeia era acolo, ea se pregatea pentru deschidere, pregatea treburile si mai facea curat. NIMENI nu este obligat sa se faca pres in fata nimanui, mai ales in fata unui cocalar infect. Sa fi fost in locul femeii cred ca ieseam sa ii f** doua peste bot jegosului.
Chestia cu autonomia si teritorialitatea este pur politica, inclusiv in cele 3 judete "maghiare" majoritatea populatiei nu este de acord cu astfel de manifestari. Inclusiv unguri din sate mai izolate care nu stiu boaba de romana se considera romani si urasc ceea ce fac politicienii.
Ia trage si tu o concluzie
Mie îmi plac maghiarii in general, dar in cazul acela, domnul nu a fost servit pentru ca e roman, doamna care servea nu a dorit pur ai simplu sa-l servească. Chiar dacă el o enerva, ea este acolo ca sa servească clientul necondiționat.
"Clientul nostru, stăpânul nostru"
Dacă doamna nu ar fi fost de vina, de ce s-ar mai fi închis acel Kauffland?
Din ce mai aud pe Facebook, la tv etc... stiu ca nu ar trebui sa cred chiar tot, multi spun, ca a fost chiar ignorat si ca nu a fost inainte de filmare sa mai ceara mici, iar eu cred asta, pentru ca de exemplu de duci de 2 ori inainte, o enervezi, ea suta la suta nu are cum sa nu iti dea mici doar pentru ca ai enevat-o, asa vad eu lucrurile, pana la urma ea nu pierde nimic daca ii dadea mici daca cica a enervat-o inainte, plus ca nu ai cum sa o enervezi atat de tare incat sa nu iti dea mici, ce ar fi putut sa ii spuna inainte? Deci din punctul meu de vedere e clar exclus faptul ca a fost enervata inainte!
anonim_4396 întreabă: