NU! Nu sunt de acord cu ceea ce a scris ziaristul respectiv.Sigur ca fiecare popor isi serbeaza nuntile, botezurile la restaurante, si asta nu este nici un pacat!
Din p.de v. al consumului de alcool pe cap de locuitor pe primele locuri ar putea fi rusii, polonezii, danezii, francezii sau italienii. Nici cu englezii sau americanii nu mi-e rusine ca doar wisky-ul nu l-am inventat noi.Am putea spune chiar ca tara cu cele mai multe bar-uri/mp este America.Autorul articolului este rautacios, si ...asa cum comenta cineva, am putea fi facuti raspunzatori si de norul de cenusa care vine din Islanda!
Oare nu v-ati saturat de prostiile unor ziaristi, ca asta care da cu parul si ne face pe toti betivi. In toata lumea petrecerile se fac in localuri, cinele de afaceri se tin tot in localuri, lumea buna mananca la localuri...si atunci de ce suntem noi ''tara din carciuma"? Noi ne discreditam singuri cu cate un asa zis destept de ziarist. RUSINE!
Carciumea este o caracteristica doar (ca si "capra vecinului"), nu cred ca ne reprezinta ca popor.
E prima oara cand aud lucrul asta! Nu...nu cred! Carciumele sunt eventual simbolul satelor, insa in niciun caz al Romaniei!
fundata32332 întreabă: