| Bloo2 a întrebat:

Este cineva avocat pe site, sa-mi ofere niste informatii intr-o problema? multumesc.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Da e un om in varsta (Ioandesal) e pe locul 8 in ranking.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Bravo Iceman, dupa atatea raspunsuri cate ti-am dat si corespondenta pe privat, nici numele de utilizator nu mi-l poti scrie corect.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Al naibii program, am vazut ca mi-a pus de doua ori postarea.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In regula Iceman, desi ma asteptam la mai mult. Scuze nu am de ce sa-ti cer, vad ca nici tu n-ai facut-o. Mai mult, mi-ai dat un stupid, nu vad motivul, in afara faptului ca nu ti-a placut atentionarea mea. Nu te-am atentionat si pentru a doua greseala, nu sunt avocat, am spus-o de mai multe ori si nu ma incanta absolut deloc sa fiu numit avocat. Si nu te-am judecat din prima, sper ca-ti amintesti ce ti-am mai spus in corespondenta anterioara pe privat si nu ma refer la cea de astazi.

| mgtow a răspuns:

Ioandelasal, am gresit numele asta nu inseamna ca nu stiu sa il scriu, fiecare persoana mai greseste in viata si asta nu inseamna ca trebuie judecati din prima.

| mgtow a răspuns:

Eu nu mai inteleg nimic, tu mi-ai spus sa zic aici greseala comisa cu numele am spus acum vorbesti alte chestii chiar nu inteleg la ce te referi mai bine terminam aceasta conversatie ca nu ajungem la nici un capat. Eu ti-am explicat ce am avut sa iti spun daca iti convine bine daca nu iarasi bine si cu asta basta.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Lasa Ioan, ca eu te apreciez si te-am si votat corespunzator. Toate bune!

| shorty93 a răspuns:

Te pot ajutawinking