Da, este legal, dar intr-o anumita masura.
De exemplu, eu am vrut sa fac niste AMV-uri, adica Anime Music Video, un video in care apar secvente din anime pe o muzica.
Normal, am avut nevoie de niste episoade din anumite anime, si ca sa nu ma complic si sa stau sa descarc de pe nu stiu ce site-uri, am descarcat capitole de pe youtube, le-am impartit si din toate am facut un video al meu.
Ce sa intelegi din asta?
Ca poti sa descarci un video, dar nu ai voie sa-l pui din nou pe youtube asa cum l-ai luat.
De fapt, sunt anumite "categorii" pe care poti sa le descarci, cum ar fi emisiunile, sau anime-urile sau filme, etc.
Nu ai de ce sa descarci proiecte facute de un anumit user. De exemplu, sa zicem ca cineva face o animatie, si o posteaza pe youtube. Tu degeaba o descarci pentru ca nu o poti pune pe youtube?
Dece? Nu ai acordul autorului vei primi reclamatie.
Cred ca doar muzica este singura care poate fi descarcata indiferent cine o posteaza
Daca ar fi sa trimita in inchisoare toti care fac piraterie in Romania, jumate de populatie ar fi la mititica, nu este legal dar mai toata lumea face
Este ilegal.Este ilegala orice metoda de descarcare a materialelor video/audio de pe Youtube si Trilulilu.
Daca ar fi legal nu ar mai exista magazine care vand albume de muzica cu bani iar pe youtube ar fi undeva un buton numit download prin care ai descarca ce vrei. YouTube(si Trilulilu) are contracte cu diferite case de discuri prin care are voie doar sa arate respectivele videoclipuri nu sa le dea spre download utilizatorilor.
Descarcarea folosind YouTube Downloader(sau alte metode) intra in infractiunea numita piraterie.
Angelofdarkness862 întreabă: