Întrebare recomandată | RAY a întrebat:

Este moral ca pentru o portie de fasole sa votezi un partid politic?

53 răspunsuri:
| eaglewatch01 a răspuns:

La noi...ca la nimeni.De aceea am ajuns de risul lumii intregi.Ca la usa cortului...

| SinfulDesire a răspuns:

Stai tu linistit(a) ca nu voteaza nimeni pentru mancare ci mananca si pleaca la treaba lor

| iKivy a răspuns:

Nu, nu este moral, dar de multe ori ne manipuleaza o plasa mov si un bradulet intr-un pahar rosu. Astia suntem noi Romanii.

| cristy1993 a răspuns:

Nu nu este,insa se pare ca aceste practici ale unor partide au un mare succes, ganditi-va sunt multe persoane necajite in tara asta, si normal ca, cand vine un partid si le ofera o fasole sau etc + promisiunea ca va face le va da, aceia vor vota cu ei necondetionat.

| KompliKat a răspuns:

Nu este normal pentru ca nu este frumoas sa mituesti oameni, dar cum a spus si wasaby in Romania se practica aceste lucruri! Disperarea deputatilor este prea mare si mituesc oamnei, mancarea pe care acum cativa ani le-a furat-o de la gura vorba lu DakotaRoyse! Ma rog, tipic Roamania, pacat de tara frumoasa in care traim ca este condusa de niste Prosti

| emiliaalexandra a răspuns:

Nu este normal, dar societatea in care traim acceta usor unele mite fiind cedului. Daca tot voteaza sa aiba garantia ca in fiecare luna vor primi nu o data la 3, 4, ani

| Damon01 a răspuns:

NU,fasolea o mananci odata da partidu ramane mult si te poate distruge incetu cu incetu

| Ame25 a răspuns:

Ce este moral in Romania?

| Ciklone_Adelina_1980 a răspuns:

La ce foamete e in Romania nu stiu de ce mai puneti asa intrebari daca am vrea sa schimbam ceva am schimba acum pe 9 dec si am alege pe altii sa vedem ce se intampla mai rau de atat nu se poate

| RAY explică (pentru Ciklone_Adelina_1980):

De ce votam de 23 de ani acelasi hotii?

| rtvskyline a răspuns:

In Romania estehappy Si la mine se practica. Ziua Nationala s-a demonstrat a fi "pomana electorala"

| lKopilasFaraNasl a răspuns:

Exact de asta, vream sa deschid un subiect pe baza acestui amanunt.Nu ma cred un mare destept, desi subiectul asta nu consta in desteptaciune.Serios? Cand 90% dintre batrani au cerut pensii mai mari nu a fost dat nici macar cu 1% sau sa ia in considerare acesti batrani.Asa ca am ajuns... ca cei care dau fasole, sa vina cei "saraci" sa manance.Da este adevarat.Dar degeaba dau ei fasole ca oricum nu voteaza pe nimeni sau voteaza cu celalalthee hee. Deci "sa mor eu" daca astia nu sunt ca internetul adica fac tot felul' de reclame ca sa atraga presupusii "clienti"laughing.Ma refer la cei inexistenti!happy Cred ca ar trebui sa ni se faca auzita vocea.Altfel la Tari Decapitate va aparea si Romania!

| yonycka16 a răspuns:

Si cine te opreste sa nu votezi cu acel partid? Ei isi fac datoria de manipulatori, iar tu decizi cine merita si cine nu happy

| JohnnySiPunct a răspuns:

Tipic romanesc.

| SinfulDesire a răspuns (pentru JohnnySiPunct):

Nu are nici o legatura ca esti roman american sau altele e idea ca sunt destui care mor de foame si el crede ca aia care se duc pentru mancare or sa si voteze

| Memy a răspuns:

Explica-mi si mie ce mai e moral in tara asta ca tu te duci la doctor si nu dai spaga si cel care vine ultimu ii baga 100 de lei in buzunar si intra in fata ta care stai cu mana rupta de vreo ora prin spital... Normal ca nu e moral dar romanul moare de foame, iar daca e baiat destept mananca in saptamana alegerilor si nici macar nu merge la vot. Si aici cred ca e greseala mare, nu votezi tu au grija altii sa voteze pentru tine!

| Deyutzikaa a răspuns:

Nu,nu este. E ca si cum ti-ai vinde, pe o portie de fasole, viitorul si parerea personala.

| BrianGreen a răspuns:

Normal ca nu.Da poti manca de la toti si sa nu votezi oe nimeni laughing

| larissa06 a răspuns:

Nu, dar este tipic romanesc! romanii sunt cumparati cu un pix, o fasole si promisiuni peste promisiuni...

| roiv000 a răspuns:

Total gresit si pagubos

| UrsuletssDePlus a răspuns:

Nu este moral. Cei de la partid le dau oamenilor cate o portie de fasole in speranta ca acele persoane ii vor vota, dar nu este nicidecum asa cum se gandesc ei.

| maddymadutza a răspuns:

Normal nu...

| ecstazyHH a răspuns:

Prima data e portia de fasole dar dupa vine intotdeauna cacatul.

| marian1983 a răspuns:

Asta suntem noi romaniiiiii suntem mintiti de foame

Întrebări similare