Politia, interpolul, ăștia se ocupa. Tu ca și persoana poți doar sa mergi pe urmele lor sau sa angajezi un detectiv particular.
In primul rand e major.
In al doilea rand nu a fugit de acasa, ci a plecat de acasa in mod legal. Nu e un copil. Avea bani si masina, ce naiba, chiar asa de disperati sa fie niste oameni sa dea omul ala in urmarire doar pentru ca nu a mai vrut sa stea acasa si pentru ca avea doar 500 euro la el? E treaba lui ce face, e major, el raspunde, politia sub ce pretext ar putea sa il caute si sa il aduca acasa?
Aa daca e masina tatalui, poate sa il acuze de furt dar nu cred ca un parinte vrea sa i se faca dosar penal fiului...
Poliția ar fi singura soluție. Oricum, dacă are peste 18 ani, răspunde penal de faptele săvârșite. Deci dacă a trecut țara cu actele în regulă, a făcut-o pe propria răspundere.
Repet, poliția ar fi singura opțiune sau un detectiv privat care îi va seca de bani pe părinții respectivului, mai ales în cazul în care acesta a trecut deja granița țării.
Dacă mașina nu era a lui, poate să o declare furată. Și nu prea cred că veți aștepta foarte mult. Dar in cazul asta, ați putea sa-i faceți probleme tânărului.
Eu nu stiu cum un copil poate iesi din tara fara parinti, si sa fie primit la cazino, daca e copil.
Bănuim totuși ca e major dacă a plecat nu mașina nu?
Are 18 ani
E major, 18 ani
Pai daca a furat masina de acasa, sa o dea furata, la politie, cu numar si tot, si sa zica si la politie ca a iesit din tara in Bulgaria.
Ca sa trimita mai departe.
Daca e major, atunci e responsabil pentru faptele lui.
Daca se duce sa il dea disparut la politie, e major, si deja zici ca stii ce si unde se duce, nu e ca si cum l-ar fi rapit cineva, sau doamne fereste sa se fi intamplat ceva grav.
anonim_4396 întreabă: