anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este periculos daca merg pe jos prin Veresti dupa prin Salcea pana in Burdujeni? Mi-a zis cineva ca sa nu merg pe acolo ca e posibil sa fie boschetari sa ma prinda sa ma bata, sa ma fure etc. Acolo e mai mult camp si sunt niste tufe mari

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Pe bune acum, care crezi că sunt șansele ca cineva care citește această întrebare să fi mers vreodată "prin Veresti dupa prin Salcea pana in Burdujeni"?

| Amidamaru98 a răspuns (pentru johnnny123):

Hahahaha laughing

| Gabriel010 a răspuns (pentru johnnny123):

rolling on the floor))))) ahaha. In aceeasi nota, deschizi Maps ul si te uiti ce e pe acolo si e ca si cum ai stii ( evident, glumesc, de aia am zis "aceeasi nota") intrebarea lui e chiar amuzanta, la fel si a ta.
La modul serios, nu am nici cea mai mica idee unde se afla acele localitati. Par niste nume basarabene, daca nu ma insel cred ca denumirea de "Salcea" am mai auzit-o prin Basarabia, dar nu, nu stiu. "Burdujeni" mi se pare o denumire " de Buzau sau Vrancea", zona aia. Dar nu stiu, doar asa dupa "feeling".

| Nirvanaaa a răspuns:

Dacă e vestita zona ca e periculoasa, pur și simplu nu te duce.

| Gabriel010 a răspuns (pentru Nirvanaaa):

Interesant raspunsul. Si chiar nu sunt sarcastic, ai reusit sa eviti sarcasmul in raspuns dintr-o intrebare ce "merita sarcasm". O intrebare ce parca cerea o atitudine sarcastica. Si totusi, un raspuns bun si folositor, pe bune.

| Mela1000 a răspuns:

Dacă așa se zice înseamnă că așa e... laughing