| ted a întrebat:

Este posibil ca profesorii sa inghete anul scolar?

15 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Sunt sanse foarte mici din cate am auzit sa se inghete anul scolar, probabil se va recurge la amanarea sfarsitului scolar daca se va face greva pe timp nelimitat.Este posibil ca dincolo de 11 iunie sa se faca ore daca se va tine greva generala incepand cu 31.

| gabriela a răspuns:

Pai a fost inghetat jumate oricum...restul a fost vacanta! ce mai conteaza, vine vacanta de vara, stau frumos la mare! laughing

| Ana a răspuns:

Este posibil dar nu inca sigur.

Răspuns utilizator avertizat
| simf a răspuns:

E foarte posibil. cand dupa 15 ani de invatamant si o facultate plus ceva grade vii acasa cu 1000 de lei lunar...

| no name_5407 a răspuns:

Ar fi o prostie pentru 2 saptamanistraight face

| teodoram a răspuns:

Nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca inghetarea e imposibila, deoarece nu poti bloca sistemul educational, tu ca profesor. Nu te poti juca cu destinele a sute de mii de copii. Si e si ilegal. Cand ameninta profii ca ingheata anul sunt doar amenintari fara fundament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| Robert5678 a răspuns:

Da, caci mediile vor ramane neincheiate.

| poiuiyhvb a răspuns:

Dddaa.
=p~~.

| madychan95 a răspuns:

Da cica daca cel putin 6 profi din 10 vor fi de acord cu asta vor ingheta anul, iar noi cei de a 8-a vom sta pe bara 1 an

| amelly a răspuns:

Totusi.ar fi ceva.intradevar.nu prea are rost. dar e mai bine.la anul stii mai multewinking... 17 plozi cu premi.ntai.printre care estisi tu. e si mami multumita.stii si ce. ti da. n teza. putin diferit.dar.totushi.Parerea mea. e ca...ar fi ceva mai bine.sa inchete anulwinking.big grinbig grinhappy

| funky_6548 a răspuns:

Este posibil asa e dar cica ne-ar chema in vacanta dar prost sa fii sa mergiwinking daca era sa inghetze anul trebuia macar sa fie d la inceput nu cand mai avem 2 saptamana de scoala