Cine stie, oil hunger este mare in americani, asa cum ei vindeau arme la ceilalti rebeli si rusii vindeau celeilalte parti, nu se poate spune ca razboiul este rau cand tu nu esti implicat si vinzi en-gros.
Cine stie ce se ascunde sub "America, protectorii lumii".
Poate s-au uitat in cealalta parte ca sa primeasca scuza aia ca sa mutileze, atace si sa salveze lumea de o viitoare avalansa de atacuri.
Cine stie ce a fost si cum a fost. Poate Al queda a revendicat atacurile din alte motive, pentru finantare, pentru 72 de virgine, pentru respect.
Peste 200-300 de ani cand o sa se deschida multe dosare secrete o sa am aflam cate ceva, dar nu cred ca o sa se afle si despre 9/11.
Nu cred ca au facut asta cu intentie, ar fi prea de tot si nu cred ca si-ar permite. Sa ne gandim ca au murit cetateni a cca 90 de tari, nu numai americani. Cred ca a fost neglijenta ori indolenta unora din diversele servicii secrete ale SUA si prea multa incredere, mai ales ca la ei nu au fost acte teroriste prea insemnate pana atunci. Numai bine!
Nu numai ca este posibil, dar au fost aduse argumente in favoarea ideii ca de fapt ei au concertat totul si ca teroristii erau niste prapaditi nevinovati, simpli executanti.
Ca de fapt, Turnurile erau intesate cu explozibil, iar martorii au auzit din interior bubuituri, inainte ca avionul sa intre in ele...si multe altele.
Tot Zeitgeist am vazut si eu, ti-l recomand.
Este bine ca parerile sunt impartite. Am vazut "Zeitgeist", si multe alte documentare pe acelasi ton.
Domnule Ioandelasal, inca va mai mirati de diabolismul mintii umane? Va sfatuiesc si eu (asa cum m-au sfatuit ceilalti useri) sa urmariti filmul documentar "Zeitgeist". Ar fi interesant de stiut ce impresie va lasat. O seara buna, domnule Ioan!
E posibil ca tot sa fie doar o mica-mare intelegere intre ambele parti? E posibil ca Osama Bin Ladin (pbuh) sa nu fie mort?
anonim_4396 întreabă:
fundata32332 întreabă: