anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil ca un politist sa te sune la 1 noaptea si sa te cheme a doua zi la sectie sau a fost o gluma? Si atat timp cand nu primesc nici o citatie sau vreun document in posta sau sa vina personal un politist la usa ar trebui sa ma duc? Multimesc anticipat la raspunsuri

9 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Sigur a fost o gluma proasta din partea cuiva, care vrea sa te sicaneze...si niciodata nu va veni un singur politist ci macar doi...cine "te iubeste" asa de mult?

nony
| nony a răspuns:

Niciodata nu se face asa ceva. politia nu suna. ori vine peste tine si iti sparge usahee hee. ori iti trimite o citatie acasa.

| stealthb a răspuns:

La sectie poti fii chemat si fara citatie, dar vine politia la tine acasa, nu te suna, deoarece n-au cum sa stie cu cine stau de vorba la telefon.

| stealthb a răspuns:

La sectie poti fii chemat si fara citatie, dar vine politia la tine acasa, nu te suna, deoarece n-au cum sa stie cu cine stau de vorba la telefon.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate sunt unele probleme care nu necesita implicarea instantei de judecata(numai ei trimit citatii). Eu zic sa te duci, nu cred ca politistilor le arde de glume.
Sau.varianta a2a:Esti sigur ca este numarul sectiei de politie de care apartii? Daca este... du-te la sectie!

| MMady a răspuns:

Gluma proasta!

| EUSIATIT a răspuns:

Esti sigur ca a fost politist? si care este motivul. DAca ai fi facut ceva rau te lua din pat nu ti facea invitatie la sediu /.'Vezi ca ai luat teapa. a ris cineva de tine care nu a avut somn ok pa

| stealthb a răspuns:

Nu te lua nimeni din pat, pentru ca politia n-are voie sa intre la tine in casa (nici macar cu mandat de perchizitie sau arest) inainte de ora 6 dimineata decat in cazuri deosebite (flagrant). Dar ti-am zis, daca te cauta politia venea la usa ziua. Stai linistit happy

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Categoric, glumă... ce-i drept... cazonă...