E ca și cum ai conduce fără permis (infractiune, dosar penal s-a.) doar ca ai în buzunar o păcăleală.
Să nu dai bani sau să iei legătura cu ce site spui tu și să îți dea un permis fals cu numele tău pe el că o să ai probleme cu legea.
Cât de naiv trebuie să fii ca să crezi că un site oarecare îți poate emite un permis de conducere legal fără să dai niciun examen?
Ai sa aduni ceva infactiuni facand chestia asta, conducere fara permis, fals, uz de fals ohoho. Sincer nu inteleg cum ai putea lua de buna ce ai citit acolo
Cum poti spune ca nu este fals cand nu ai habar despre ce vorbesti? Cat conduci si vezi rosu la semafor tu tot treci ca scrie pe nu stiu ce site ca poti trece? Asta explica oarecum de ce tot cazi.
Daca tot cazi la sala citeste legislatia si fa chestionare drpciv. Daca cazi la oras fa mai multe ore de condus si intelege faptul ca nu trebuie sa bruschezi comenzile, totul trebuie sa fie fluid si fara graba. Gandeste-te ca esti un sofer de limuzina si politistul este clientul tau asa ca trebuie sa il faci sa se simta cat mai confortabil.
Daca nu esti in stare sa treci de aceste teste banale nu ai ce cauta pe drumurile publice la volanul unui autoturism deoarece risti sa pui alti oameni in pericol.
Nu poti obtine legal permis de conducere fara a face scoala de conducere si a reusi la examinarea pentru obtinerea permisului de conducere.
Daca esti prins cu un asemenea permis de conducere, care este un fals, atunci te faci vinovat de savarsirea a 2 infractiuni: respectiv conducere fara permis si uz de fals si aproape sigur vei face inchisoare.
Conform Codului penal, citez:
"ART.335.Conducerea unui vehicul fără permis de conducere
(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
ART.323.Uzul de fals
Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, când înscrisul este sub semnătură privată."
Te poti urca in masina acum si sa conduci ca tot aia e. Cum sa ai permis fara sa dai examenul? Frate, de asta sunt atatia prosti in trafic care nu respecta regulile...
Si daca ei spun ca e legal, tu chiar ii crezi? Normal ca nu e legal, permisul de conducere se poate obtine doar prin promovarea examenlui auto, alte metode sunt false si ilegale
Doamne, zi de zi, mai trec pe site-ul acesta din plictiseala... si vad unii oameni...
Nu, nu e legal si nici nu e bine
Daca l-ai dat de 4 ori si nu l-ai luat, nu e de tine. Chiar daca il iei din prostie, a doua zi o sa faci 100% accident
Din cate stiu eu permisul se elibereaza NUMAI de piulitie
iar piulitia NU v-a elibera permis fara examenul de condus... PUNCT (pentru ca e ILEGAL, si muilitianul care iti elibereaza permisul fara examen poate ajunge la parnaie, PE BUNE)
deci, NU pot fi legale... PUNCT
asa ca, daca prezinti asa un permis la un muilitian, te pretezi la diverse acuzatii penale, care mai de care mai... ccccccOOOOOL cum ar fi fals in acte publice, condus fara permis, samd
insa ce stiu eu, poate vrei sa ajungi la mititica, am auzit ca e frumos acolo in perioada asta a anului