Comiti infractiunea de violare de domiciliu doar daca intri intr-o locuinta fara voia proprietarului/chiriasului sau refuzi sa pleci daca proprietarul/chiriasul iti cere sa pleci.
In cazul expus, cand ai fost invitat, nu este violare de domiciliu.
Nu este violare de domiciliu, odata ce fata te invita, iar ea sta acolo legal.
Asa ce arati tu ca nu are trecut in buletin adresa, aia nu are dea face, ar inseamna ca e si ea acolo ilegal.Dar nu este asa, aia e casa ei, ori daca a inchiriat, nu mai conteaza ca are trecuta adresa aia sau nu in buletin.
Pe de alta parte, sa zic intilnesti o fata undeva, aia te invita la ea, majora, sa nu zic de asta de 17 ani, ce faci, o sa-i ceri aleaia sa iti arate buletinu verifici daca adresa din buletin corespunde cu locatia unde te invita?
Vad tot cauti motoive sa nu te duci sa ajuti fata de altfel ai spus vai, vrei cum sa nu vrei, insa, se pare cam eziti, inseamna ca ori nu-ti place de fata, ori nu te simti capabil sa faci lucru asta.
La anii tai, daca ai fi sa zic normal, nu mai vezi, nu mai auzi poate sa fie si ilegal si tot tear duce hormonii acolo la fata, si pe strada, oriunde.
Deci cred ca ai ceva probleme cu libidoul sa-i zic asa cauti sa discuti una alta, poate poate iti vine pofta, ori ti se ridica "moralul "
Daca iti este atit de frica si de umbra ta, du fata la un hotel, simplu, o suni, spui ca nu vrei sa mergi la ea, poate cine stie ce se intampla, sa vina ai ei acasa sa va prinda, asa ca la un hotel nu te prinde nimeni.
Esti major, esti vaccinat, poti lua o camera pentru o noapte, va faceti treaba acolo in siguranta, nu va deranjeaza nimeni.
Asa solutii is destule, dar daca cauti nod in paupra la toate, sigur o sa ramai virgin
Daca prietena ta îți dă acces, nu e, dar daca intri cu alte intenții, gen sa furi sau ceva, cam e
E lipsit de bun simt sa te duci acolo fara sa fie si parintii ei. Tu ce vrei de la fata aia de fapt? Te casatoresti cu ea sau doar profiti de ea? Daca ai avea intentii serioase nu ai avea ce sa cauti acolo fara sa fie si parintii ei acasa. Eu daca as afla ca prietena mea este in aceasta situatie, eu ca fata ti as trage o palma de ai zbura pe jos pentru atata impertinenta si nesimtire.
Dupa intrebare ai vreun plan odata intrat . Daca te invita si tot ce se intampla este cu acordul partilor atunci nu ai probleme.