Buna,
Din ce stiu, nu. Dar ar fi fost bine. Indicat ar fi sa dai de mancare pe bloc, nu la geam. Vor face mizerie si la vecinii de sub tine.
Eu am problema asta si daca ar fi existat o lege, m-ar fi scutit si pe mine de toata mizeria de pe geam si de pe marginea geamului.
Pa.
Mulți oameni se ceartă cu alti oameni care le da mancare porumbeilor pentru ca se caca pe masinile lor si uni au pus si orava sa omoare din ei. Vrea sa stiu sigur daca imi iau amenda sau nu. Am dreptul sau nu? Eu nu fac mizerie, mancarea care nu o manca o arunca in camera mea si o matur eu. Singura mizerie e ca isi fac nevoile jos pe masini sau ma rog unde pica...
Si crezi ca ar fi ilegal sa hranesti pasarile dar ar fi perfect legal sa imprastii cu otrava pe unde apuci?
Atâta timp cât nu faci dezordine și nu deranjezi pe nimeni prin asta nu. Este foarte frumos să vezi cum vin la tine știind că nu le faci nici un rău și au încredere să se apropie de om, care i-ar putea face rău. Și eu când ies în parc și scap ceva de mâncare pe jos, orice și vin stoluri, e un sentiment plăcut și nu cred că există om care să nu aibă milă de ele, nu se poate numi om cine ucide păsările cerului, ''trimișii lui Dumnezeu''.