Sunt fericita si nu aM fost niciodata trista ca m-am nascut In Romania! sunt mandra de tara mea! cum ar fi ea:buna sau rea! Niciodata n-as renunta la ea pentru. ca imi este rusine din ce tara sunt! Da ca as fi plecata (sa zicem in America) si as fi stat acolo de la 4 ani pana la 27 de ani! si as vb perfect Engleza si ar zice ca sunt din America! si cineva m-ar intreba tu te-ai nascut in America:As zice nu:sunt romanca si ma mandresc cu ce sunt! Indiferent cum este tara mea sau cum sunt oamenii din ea! toti ar trebuit sa fim mandrii de tara noastra(Romania)cum este ea! ce om conduce tara! multe altele! si nu uitati daca nu doreati sa va fi nascuti in Romania! fiti mandri ca sunteti Romani! si o sa vedeti cand creste-ti mai mari si o sa plecati din tara, o sa va fie dor DE A NOASTRA ROMANIE! MULTUMESC SI SPER CA TE-AM AJUTAT!
Nici una nici alta.sunt doar dezamagit. oricat ar zice lumea ca e bine la noi in tara, realitatea e total diferita.aici daca nu furi, mori de foame.sincer m-am saturat de texte gen: "daca faceai scoala si invatai era mai bine".Pe naiba mai bine.Cu un sistem de invatamant DE TOT RAHATUL unde un cioban cu 12 clase care si-a luat bacul pe bani ajunge inspector de invatamant.
Concluzia? : N-ai bani, esti un nimeni, un nimic.
Sunt cel mai fericit om ca m-am nascut in Romania:X
Romania te iubesc!
Salame sa ne traiesti!
Eu sunt fericita fiindca aici m-am nascut,sunt peisaje si locuri frumoase in Romania! Chiar daca multi spun,, Tara noastra este oribila si saraca" Bine suntem in momentul de criza, dar se va rezolva! Ce daca nu este cea mai tare ca U.S.A este o tara mai micuta! Nu asta e ideea! Ideea e ca trebuie sa fim mandrii de tara in care ne-am nascut si sa observam ca are locuri minunate! Funditzzza?
Fericit. Romania e foarte ok dar cei care o conduc fac sa para urata si sa iti doresti sa nu te fi trezit aici. Sincer eu nu as vrea sa parasesc tara . Asta daca ar fi dupa mine dar e dupa alti ca aici nai unde sa muncesti si mori de foame mai pe romaneste.
Sunt fericita! pentru ca atunci cand m-am nascut nu era dezastrul asta! Nu era Basescu in fruntea poporului si facea ce vroia numai ca sa ii fie lui bine. Imi iubesc tara si oriunde in lume as pleca, tot de Romania mi-ar fi dor! Tot ce detest in tara asta sunt pitipoancele, fitosii, si anumiti oameni din Parlament! Gunoaiele sunt si ele un lucru dureros, ca deh, noua ne place sa avem bani si sa cheltuim, dar nu ne mai gandim si la ecologie. Aruncam pe jos ambalaje ca doar are cine sa le stranga! Din pacate tara in prezent e cucerita mai mult de oameni fara bun simt, fara respect macar fata de ei, vor numai bani, masini si vile! Ceea ce au, dar nu stiu de ce se mai plang atat! Pacat...Romania e o tara frumoasa, cu o istorie frumoasa! Dar nu mai are cine sa o valorifice... probabil in cativa ani, se va ajunge mai rau, asta e generatia, putini oameni cu capul pe umeri, iar in Parlamentul viitorului tot " nesimtitii " din ziua de astazi vor ajunge, si cu parere de rau spun, nu cred intr-o schimbare a Romaniei!
Buna.
"In sfarsit vad si eu o intrebare inteligenta."
Si nu tot felul de intrebari de genul:" Te sinucizi pentru ca traiesti in Romania".
Serios, trebuie sa ne acceptam soarta si sa o facem cat mai buna.
Multi pot fi suparati, deoarece cred ca altii sunt nepoliticosi: injura, fura, bate.etc.
Dar nu fac o analiza pe propia persoana.
Dupa parerea mea eu sunt foarte fericita si mandra sa fiu romanca.
Pana la urma, romancele sunt cele mai frumoase fete.
Pa-Pa!
Sunt fericita. Pentru ca aici m-am nascut si trebuie sa am respect pentru aceasta tara pentru ca mi-a incatat privirile cu privelisti minunate si aici am invatat ce inseamna sa fii om.
Salut. Sincer eu sunt 85% trist, 15% fericit.
Nu ma atrage tara noastra cu nimic, si in final se mai clasifica si pe locul 78 la Lista ţărilor după suprafaţă! Este o rusine...
Oameni buni trebuie sa fim fericiti cu toti caci tara noastra e cea mai frum tara din europa cel putin asta am vasut eu