| neanicu a întrebat:

Eu as fi pentru interzicerea detinerii armelor de foc (exceptand cele de vanatoare, insa si acolo cu limite stricte) 100 %. Ce ziceti?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Armele sunt și de autoapărare, de tir, etc. și nu văd de ce să fiu contra!
Pa, pa.

April
| April a răspuns:

Eu chiar as vrea sa-mi cumpar un pistol, sa invat sa trag cu el dar mai ales sa-mi afisez pe poarta, inramata frumos, legitimatia de port-arma.Ca sa pot dormi linistita in noptile de vara in casuta mea de la tara.Nu ca as avea averi dar am vazut oameni ucisi in propria lor casa pentru 200 lei.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

100% inclusiv cele de vanatoare, orice arma de foc care poate ucide. Pentru politie insa si aparare in fata animalelor salbatice ar putea fi arme cu efect paralizant. Oricum asta nu se va intampla.

| Bloo2 a răspuns:

Eu unu nu as fi de acord...

| never2say4never a răspuns:

Total de acord! Mai ales limitarile pentru cele de vanatoare caci proful meu de bio care e un pic cam tacanit ii place la nebunie sa mearga la vanatoare si ne aduce poze cu ce a impuscat.
Odata am avut un cosmar in care eu eram vanatul din cauza ca l-am contrazis in ceva ce n-avea dreptate.

| cetone a răspuns:

Mie miar conveni sa interzica armele de for dar in schimb sa legalizeze marijuana aia de la mama ei