| AndrewTate7789 a întrebat:

Eu nu înțeleg nimic, dacă Calin Georgescu spune ca vrea încetarea războiului din Ucraina și crea PACE, zice ca nu va implica România în războiul din Ucraina de ce dorește sa facă armata obligatorie, ce credeți despre asta?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am urmarit si eu interviul cu el, cu toti vrem pace indiferent de conflict, nu cred ca un om sanatos la cap iti doreste sa existe razboaie indiferent unde, si eu imi doresc pace globala dar noi nu putem sa le oprim nici georgescu nu poate sa le opreasca, singurul care poate e trumpy si ala preia puterea pe 20 ianuarie 2025, tu intre timp e bine sa votezi pe 1 decembrie si 8 decembrie pentru tara ta

https://www.realitatea.net/......4d86446922

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nici n-ai ce intelege, ieri a spus una, astazi spune alta si maine alta, multe se contrazic si apoi nici nu poate face multe din ce spune.

| minrest a răspuns:

Crede ca armata obligatorie e buna pentru om, sa fie sclav un an jumate' il face pe barbt sa fie o persoana mai buna. Calin Georgesu nu crede in libertate, nu isi da seama ca un an jumate' de libertate e mai bun decat un an jumate' de servitute.

| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu ma asteptam sa intelegi tu ceva.
Lasa politica celor care o inteleg, iar tu ocupa-te de ceva mult mai simplu!

| Xena20 a răspuns:

Se contrazice singur, nu știe nici el ce zice, oricum e un individ foarte dubios