| dancapitan a întrebat:

Eu personal nu cred ca astia din opozitie vor putea sa il suspende pe Basescu (desi nu imi place de marinar...)? voi ce ziceti?

7 răspunsuri:
| 11theo11 a răspuns:

Da, ai reptate, desi voi fi o social democrata...nici eu nu cred, insa asa va tine pentru inca vreo 3 ani de acum inaine. oricum, ma bucur sa vad din partea opozitiei ca chiar muncesc, si chiar isi doresc sa faca din Romania ceva mai bun(un ex a fost Crin Antonescu care a desemnat un Guvern Liberal, daca nu ma insel, chiar ieri). sper totusi ca Guvernul sa cada, desi nu prea ced ca se va intampla...

| vw9378 a răspuns:

Nu prea ar putea sa il suspende decat daca ar obtine 66%. si asta ar insemna sa voteze si cei din partidul lui Basescu impotriva lui, lucru pe care ma indoiesc ca il vor face pentru ca toti si-au tras/isi vor trage in continuare felia...deci cat au gheara pusa asupra banilor de buget totul este ok pentru ei.

| vw9378 a răspuns:

Aa si am uitat sa zic... mi-a placut discursul de azi al lui Ponta. Foarte constructiv happy

| chupachups1234 a răspuns:

In primul rand 'harciog' are mare dreptate. iar restul... In primul rand PSD si PNL nu vor putea niciodata sa aiba un discurs constructiv si ei nu muncesc pentru noi. Ei muncesc pentru ei si numai pentru ei ca sa manipuleze lumea si sa ajuga la putere ca sa-si umple buzunarele lor deja burdusite. Cel mai rau lucru in momentul de fata e sa cada actualul guvern. Voi chiar credeti ca daca vin ei la putere o sa fie mai bine? Luati-o si voi asa logic: nu au fost ei la putere atatia ani? Si au facut ceva? Nu! Mie una imi pare foarte rau ca Base nu mai poate sa candideze. Mi-e sila cand ii vad pe Ponta si Antonescu cum tin discursuri si mi-e sila cand ii vad pe asa numitii ziaristi cum ii zic lui Base Basescu. Domnul Basescu ca nu e de-o seama cu voi! Si chiar daca era, e presedintele Romaniei. Toata ziua il injura, dar uita ca romanii l-au ales. Dupa alegeri spuneau ca Base nu reprezinta ce vor romanii. Dar cine l-a votat mai desteptilor?!

| chupachups1234 a răspuns:

Se mai dau mari ziaristi cu 10 000 de facultati.

regis
| regis a răspuns:

@ancutza: tu de ce ii zici lui Base... Base? E cumva de o seama cu tine?
Si de ce consideri ca e rau sa cada actualul guvern? Crezi ca poate veni altul mai prost, in care populatia sa aiba mai putina incredere? Crezi ca mai poate suferi imaginea noastra externa mai mult decat sufera acum? Crezi ca e imposibil sa gasesti oameni mai competenti decat Udrea&Co?
Si mie mi-e sila si de partidele din opozitie, dar cand vad tupeul astora de la putere, asa imi vine sa-mi fie dor de ei...

| lplostonyou a răspuns:

O sa-l suspende cetateanul simplu revoltat si disperat care va da buzna la propriu peste Basescu, va intra la el in birou la Cotroceni, o sa-l stranga de gat pana no sa aiba aer, sa vezi daca nu va fi asa, multimea nu mai rabda infometarea si teroarea asta.Basescu va sfarsii mai rau ca Ceausescu, Ceausescu a sfarsit usor prin impuscare dar Basescu va sfarsii prin linsare, va fi chinuit.