Ce înseamnă "vreeu", "voia" şi "vaota"?
Dacă aşa susţinători are Băse, vai de el referendum...
Si ce e cu "v-a raspunde"? Bine, sustinatorii lui Ponta nu influenteaza cu nimic situatia daca sunt agramati, avand in vedere ca domnul Ponta este un plagiator.
Dacă tot ne luăm de erori gramaticale, ce e cu,, v-a''-ul ăla in contextul dat?
Știm că nu așa se formează viitorul literar, nu?
Dar na...susținătorii lui Copy/Paste...
...
Exagerez, bineințeles. Desigur că greșelile lui gramaticale sunt mult mai grave. Insă mi se pare evident că au fost făcute din grabă și inadvertență. Pe când ale dumitale...
Greşala mea, corect. Stai liniştit(ă), nu fac politică. Dar atâtea greşeli într-o frază aşa de scurtă, ce să mai vorbim... Când pui întrebări nu ţi se dă posibilitatea unei revizuiri, ca la răspunsuri? Că n-am mai pus întrebări de mult, nu mai ştiu. Posibil să nu ai această opţiune, dar oricum...
Greşala mea, corect, am mai precizat...
În schimb nu înţeleg ce e cu copy/paste, de unde a apărut? Era vorba la el sau la mine, că nu-mi dau seama?
,,Copy/Paste'' e Victor Ponta. Ştiţi, plagiatorul.
Si eu tot DA am să votez, nu vreau să ajungă la putere o adunătură de comuniști, flămanzi si proști pe deasupara!
P.S. Asta e părerea mea și nu e nevoie să comentați aiurea!
Asta zic si eu, dar majoritatea poporului roman, este foarte incult si nu isi poate da seama de ce o sa se intample daca pleaca Basescu.
Asa cum puteti constata, multi citesc intrebarea dar nu inteleg nimic si raspund aiurea.
Asa o sa fie si rezultatul referendumului, aiurit. Lumea ori nu e interesata ori e influentata de propaganda dusa de televiziunile voiculesciene si peste cativa ani o sa ne dorim sa scapam iar de PSD.
Dumneata mai bine te-ai concentra sa iei bacul. In conditiile prezente, nu cred ca vei reusi.
Si totusi, cred ca e momentul ca pe site sa fie interzise mesajele electorale!
Eu tin cu tine...nu stiu de ce au inceput sa il dea cu forta afara. Oricum in toamna veneau alegerile deci nu mai inteleg nimic din ce fac ei acum!
Daca ti-e mila de el, i-al acasa si il tii intr-o cutie , fara sa stie parintii tai.
Cum tu ai o parere, e dreptu fiecaruia sa aiba o parere asa ca numai obliga pe alti sa faca ceea ce tie iti place!
Mihaela2022 întreabă: