| mODIN a întrebat:

Exista vreo tara vestica care sa aiba un candidat mai extremist de dreapta decat il avem noi pe CG?

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Este un curent prin toata Europa, dar nu ai de unde sa stii daca esti undeva la Bucuresti, unde e cald si bine, preocupat de lupta politica de pe scena romaneasca.

Tarile care au tabere de imigranti din Africa si Orientul Mijlociu, tarile care acorda beneficii grase imigrantilor (casa, masa, scolarizarea copiilor, lectii de limba) din banii contribuabililor, tari mai aproape de noi: Ungaria si Polonia.
Acele tari stiu cel mai bine ce frustrari mocnesc in inimile nativilor. Deja Germania a schimbat politicile de acordare ajutoare pentru imigranti.
Se intoarce foaia.

Sau crezi ca Vest Europenii nu au inteles ca razboaiele starnite de americani (la altii, doar nu la ei acasa) sunt mereu urmate de valuri de imigranti pe care trebuie sa-i duca in carca?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Mai toate tarile au asemenea extremisti, unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti pe plan international.

| minrest a răspuns:

Liderii populisti din Italia, Franta, Spania, Germania si alte tari mai mici sunt la fel de extremisti ca si Calin Georgescu, dar devoaleaza doar atat din ideologia lor fascista cat este necesar. Doar liderii populisti din UK si Olanda nu sunt fascisti, din cate stiu eu.