Poti incepe sa dai de permis, fix, cu 3 luni inainte sa faci 18 ani, deoarece tot cursul iti v-a lua 3 luni, la final cand termini cursul cu examen cu tot ai si 18 ani impliniti si daca ai facut bine ti-ai luat permisul. Daca ai facut totul si n-ai 18 ani inca nu-ti v-a da o "foaie" anume si poti conduce pana faci 18 ani si-ti da permisul dupa...din cate stiu eu este asa
Ce aiureli! i ai dat funda raspunsului prost si nu celui bun. Ultimele doua raspunsuri sunt corecte, respectiv poti incepe scoala de conducere cu 3 luni inainte de implinirea varstei dar poti sustine examenele pentru categoria B doar dupa implinirea varstei de 18 ani.
Singurele categorii pe care le poti obtine la 16 ani sunt AM, A1 si B1.
Nu am putut da la ceilalti. doar la doua raspunsuri . crede-ma ca stiu ce spui.
Doar un singur raspuns poate fi declarat castigator (sa-i dai funda). Te sfatuiesc sa citesti raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE.
Alta data nu te grabi sa dai funda si verifica daca raspunsul este corect inainte de a o da.
Poti sa te apuci de scoala de soferi la 18 ani fara 3 luni, dar examenul il dai abia dupa ce ai implinit 18
Examenul nu se poate da pana nu ai implinit 18 ani.
Doar scoala ca si instrunctaj se poate incepe inainte cu 3 luni.
Din caute stiu eu nu se mai poate da pentru permis inainte cu 3 luni sa atingi varsta de majorat.
Decat dupa ce ai varsta de 18 ani implinita.