Da,daca copilul se dovedeste a fi al tau! Poti cere testul de paternitate!
Dacă nu rămâi lângă ea, cel mai probabil asta prin cununie, va trebui să-i plătești pensie alimentară. În cazul în care tu refuzi să plătești, atunci da, se va ajunge pe la judecată, închisoare.
Ai grjiă, asta nu înseamnă că o lună plătești și una nu! Nu ține!
Doar nu ai violat-o ca sa intre in discutie un caz penal, platesti pensie alimentara si asta e
Exact. Daca nu respecti plata pensiei alimentare SAU daca ai violat-o atunci faci inchisoare. In rest esti ok.
Raspunsul e simplu : nu faci sex daca nu stii. Sexul nu se face oricum, exista si consecinte daca esti imprevizibil.
Pensia alimentara si atat.Pentr ce sa faci inchisoare? Daca era minora si tu major da faceai.
Daca ai lasat-o insarcinata (adica e copilul tau), asuma-ti raspunderea! Un copil trebuie iubit, crescut de ambii parinti. La avort nici sa nu te gandesti! E si el un suflet, e sange din sangele tau... Daca ti-a placut sa faci sex cu ea, atunci sa-ti placa si sa-ti traiesti viata alaturi de ea si de copilul ei! Eu am o prietena care inca si acum sufera ca pe tatal ei nu l-a vazut niciodata, ca a parasit-o pe ma-sa cand era insarcinata. Asta e, o greseala poate sa iti schimbe toata viata! Daca te-ai zgarcit sa cumperi un prezervativ!
Convinge-o sa faca avort daca nu-ti doresti copilul. Spune-i ca asa e mai bine pentru voi. Un copil trebuie sa creasca cu ambii parinti dupa parerea mea. decat sa-l chinui, mai bine nu-l faci. Bafta la negocieri!