Nu te mai obosi aici. (Cei care au votat cu Georgescu au coeficientul de inteligență foarte scăzut și vor crede că PIB-ul e ceva prescurtare de la o înjurătură). Concentrează-te pe social media că pe TPU 80% dintre useri nu au drept de vot. Sau incearcă să discuți "om la om" cu vecinii și cu grupul tău de cunoștințe și să-i convingi să se gândească bine pe cine vor pune ștampila.
Cei care au votat Calin Georgescu sunt tineri majoritar si din diaspora! Mie mi-au spus ca nu prea stiu multe despre el dar le-a placut cum a vorbit pe tiktok
Problema e ca astia din tara- la batrani ma refer, au votat ani de zile FSN, PDSR, PSD, adica cea mai proasta varianta pe care o aveau la dispozitie, cu exceptia anului 2000, cand au urcat pe val o mizerie si mai mare, pe Vadim si habauceala de Romania Mare. Cu alte cuvinte, intotdeauna a existat o buna parte a populatiei care a ales varianta cea mai proasta disponibila, nu e ceva legat neaparat de tinerii de astazi.
În 2008 și 2009 tot ei au votat PDL și Traian Băsescu - pentru o găleată cu zahar, ulei, 50 de lei și o geacă portocalie, după care au votat în 2016 PSD și Dragnea - tot pentru o găleată cu zahar, ulei și o iconiță, iar acum au votat Georgescu. De data asta pe gratis. Neam de idioți.
Din localitatea (aflată la 6 km de municipiul reședință de județ) în care predau de 25 de ani in acest răstimp s-au ridicat prin muncă intelectuală maxim 10 foști elevi: o avocată - dar a făcut facultatea la Cluj, o kinetoterapeută, trei învățătoare, doi polițiști și alți câțiva care au făcut facultatea. În rest ceață în cap.
Da, mi se pare normal, sunt judetele care sunt si centre universitare, deci oameni mai educati.
De fapt, in 2008, alianta PSD+PC a avut cele mai multe voturi, PDL a fost pe 2, ian PNL pe 3. Si ce crezi, PSD+PC au avut 33%, iar Romania Mare 3%., adica numarul analfabetilor functional era cam acelasi si atunci. Tot atatia, ca si acum, au votat cele mai proaste variante din oferta politica din acel moment.
De ce a fost dezastruoasa?! De fapt, a trecut cu succes peste criza din anii respectivi. Trebuie sa judeci un guvern si in contextul economic general. Oricum, am avut mare noroc ca am avut atunci un presedinte si un guvern care au avut curajul sa faca exact ce trebuie. In special, sa taie din salarii. Un lucru absolut necesar in contextul dat. Daca era la conducere un guvern populist, naiba ne lua.
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: