Doamne, am citit si eu de cazul asta, e socant, refuza metodele contraceptive pentru ca ii plac copiii si de asemenea, sa ii dea spre adoptie, pentru ca o sa mai vina sa ii vada din cand in cand.
Ce ginecolog o prinde la nastere, sa ii puna si un sterilet, fara ca ea sa stie, n-ar avea cum sa se prinda, fac pariu pe oricat ca e proasta de impunge. Situatiile nefiresti nu cred ca se rezolva in mod firesc, mai ales ca legislatia nu ajuta cu nimic, deja a nenorocit sase vieti pana acum.
Ignoranta crasa isi spune cuvantul. Sau indobitocirea. S-au inventat metodele contraceptive dar, la tara, daca le-a spus popa sa nu foloseasca prezervativ, toarna la plozi cu nemiluita.
Uneori, cand vad tot felul de cretine din astea, ma gandesc la un examen serios, psihiatric, la care ar trebui supuse periodic femeile din medii din astea medievale. Hmm...asta ar insemna cam toata Romania feminina.
Bietii copii n-au nicio vina; nu-si pot alege parintii. Si, uite-asa ne merge buhul prin Europa puritana cum ca suntem o tara de orfani abandonati, hoti, proxeneti si curve.
Sterilizarea ar fi o buna metoda de a mai ridica un pic nivelul intelectual al generatiilor urmatoare.
Bună.
Din punctul meu de vedere, o lege strictă privind așa ceva: sterilizare chirugicală, decăderea din drepturile părintești (femeia din Ploiești nu este de acord cu adopția copiilor și uite așa le strică viitorul), etc.
Cu un copil nu te joci, nu este o păpușă.
Pentru mine, acest gen de femeie trebuie pusă la zid fără prea multă milă.
Pa, pa.
Daca vrea sa se duca in centru de plasament e o minora, o femeie nu are voie sa stea acolo pentru ca e majora si poate sa-si castige existenta cu mainile proprii. Pentru evitarea acestor evenimente cel mai bine ar fi sa fie cate un jandarm/politai sau camare de luat vederi asa sa fie monitorizata fiecare mamica si daca vrea sa scape sa o prinda la timp (asa sa dea explicatii de ce vrea sa fuga).
Sa nu mai dam dreptul de a avea copii tuturor. Este o responsabilitate mult prea mare pentru unii. Oricum, societatea perfecta nu exista si nu va exista (cel mai probabil).
Nu are rost sa repet ceea ce a scris Legiuitoarea. Clar copiilor trebuie sa li se acorde sansa de a avea o familie. Este recidivista nu poate fi luata in seama, cred ca acea femeie are nevoie si de un psiholog, ca sa nu zic mai mult. Eu una i-as arde organele genitale cu fierul incins si as lasa-o sa urle pana isi da sufletul. Nu poti distruge 6 vieti si sa nu platesti, mai mult sa fii liber sa distrugi altele de cate ori ai chef.
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: