anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Feminist Dress Code Hypocrisy!

Nu cred ca va fi cineva care sa vada tot videoul urmator dar va rog sa vedeti primele 3 minute macar si sa imi spuneti parerea voastra. E videoul ipocrit sau spune ceva adevar?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Si eu intru si scriu 1000 de randuri. laughing Nu am ce sa zic despre video. Dupa cum spuneam, sunt doua tipuri de feministe. Cele care vor sa isi ascunda formele si considera ca femeile sunt prea sexualizate si cele care sustin ca femeile trebuie sa isi imbratiseze sexualitatea si au dreptul sa se exprime liber vestimentar sau prin alte forme.
In fine, parerea mea este ca fiecare ar trebui sa se imbrace cum are chef. Daca te imbraci si arati tot ce ai si ce nu ai, atunci trebuie sa iei in considerare faptul ca vei fi considerata un obiect sexual. Caci doar singura de imbraci ca un obiect sexual. La fel cum ar trebui sa fii capabila sa iti dai seama ca atunci cand te imbraci in felul asta te supui unui risc si mai ales acela ca poti fi asaltata sau mai rau, violata. Pentru ca este un risc. Consider in continuare ca barbatii ar trebui sa fie capabili sa isi tina in frau anumite instincte, iar majoritatea celor normali o fac. Dar printre atatia barbati normali care se vor abtine sa sara pe tine, caci sunt normali, ai sanse foarte mari sa dai peste un dereglat. Iar dereglatilor nu le poti cere sa se abtina, caci sunt dereglati. Iar cand tu, persoana normala la cap mergi aproape dezbracata pe strada ar trebui sa te gandesti ca poti da peste un dereglat, iar acel dereglat nu se va putea controla. Fiecare are dreptul sa se imbrace cum vrea, dar uneori ar trebui sa fim constienti de riscurile la care ne expunem. La fel cum se intampla ca unii sa bea si apoi sa se urce la volan. Nu intotdeauna se intampla sa le sara un copil in fata pe care sa nu il poata evita din cauza alcoolului. Dar la un moment dat se poate intampla. Este un risc la care te expui.
Cat despre feministele care sustin ca ar trebui sa ne comportam ca niste barbati si asta mi se pare o prostie. Esti femeie. De ce te-ai comporta ca un barbat? Sunt atatea lucruri de care te poti bucura ca femeie precum asortimentele de haine uriase din magazine, parfumurile, machiajul, bijuteriile si lenjeria dantelata din matase. laughing Nu vad de ce ai inlatura toate beneficiile astea. Femeia are un rol, iar barbatul are un rol. Fiecare ar trebui sa accepte lucrul asta. Femeile vor fi in majoritatea cazurilor mai bune decat barbatii la cresterea copiilor. Dar vor exista si exceptii. Insa atat timp cat nu exista prejudecati si atat timp cat timp barbatilor nu li se vor inlatura sansele de a dovedi ca poti fi buni in cresterea copiilor, nu vad unde este problema. Exemplul este valabil si pentru alte cazuri.
Iar despre stilul vestimentar. Consider ca solutia este undeva la mijloc. Poti fii feminina, decenta si atractiva fara sa porti decolteuri pana la buric si pantaloni aproape inexistenti.

18 răspunsuri:
| LePotato a răspuns:

Man, posteaza si video PLS!

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

No comment

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

No comment " videoului sau uitarii mele laughing?

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Seriously? Rahaturi de-astea cu sinteza vocala bagate la plesneala? Ce urasc click magnetzii astia de le YT! Dar daca tot zici de Hypocrisy, ia d-aici: https://www.youtube.com/watch?v=BxEim1Li6ZY

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Video-ului...

| anonim_4396 explică (pentru KodrutZ):

Conta mai mult ce spunea nu cine. mai e cineva pe aici care spune ca femeia are voie sa fie si goala dar doamne fereste sa ii faci ceva sau sa o crezi panarama etc etc. la asta se referea ipocrizia

Din ce am vazut la inceput probabil ca restul batea apa in piua ca daca esti barbat si arati deshtoo e obscen, dar daca esti gagica si-ti plimbi cameltoe-ul ca jita prin mall e ok. Right? De ce te legi la cap cind nu te doare? Cred ca ti-ar prinde bine sa te apuci de o facultate de psihologie. Serios, fara la misto. Probabil ca se cistiga bine ca pisicolog si prin Italia... happy

M-am invatat minte laughing numai pun intrebari de genul. parca imi pare rau acum ca o am pe noname la ignore, cred ca ea era singura care intra si scria 1000 de randuri.

Pai tu ce faci, generezi continut indexabil pentru TPU? Ar trebui sa te plateasca astia. Serios vorbind, daca vrei scrise j'de mii de rinduri de catre oameni care chiar au habar ce si cum, iti recomand Quora.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu intru si scriu 1000 de randuri. laughing Nu am ce sa zic despre video. Dupa cum spuneam, sunt doua tipuri de feministe. Cele care vor sa isi ascunda formele si considera ca femeile sunt prea sexualizate si cele care sustin ca femeile trebuie sa isi imbratiseze sexualitatea si au dreptul sa se exprime liber vestimentar sau prin alte forme.
In fine, parerea mea este ca fiecare ar trebui sa se imbrace cum are chef. Daca te imbraci si arati tot ce ai si ce nu ai, atunci trebuie sa iei in considerare faptul ca vei fi considerata un obiect sexual. Caci doar singura de imbraci ca un obiect sexual. La fel cum ar trebui sa fii capabila sa iti dai seama ca atunci cand te imbraci in felul asta te supui unui risc si mai ales acela ca poti fi asaltata sau mai rau, violata. Pentru ca este un risc. Consider in continuare ca barbatii ar trebui sa fie capabili sa isi tina in frau anumite instincte, iar majoritatea celor normali o fac. Dar printre atatia barbati normali care se vor abtine sa sara pe tine, caci sunt normali, ai sanse foarte mari sa dai peste un dereglat. Iar dereglatilor nu le poti cere sa se abtina, caci sunt dereglati. Iar cand tu, persoana normala la cap mergi aproape dezbracata pe strada ar trebui sa te gandesti ca poti da peste un dereglat, iar acel dereglat nu se va putea controla. Fiecare are dreptul sa se imbrace cum vrea, dar uneori ar trebui sa fim constienti de riscurile la care ne expunem. La fel cum se intampla ca unii sa bea si apoi sa se urce la volan. Nu intotdeauna se intampla sa le sara un copil in fata pe care sa nu il poata evita din cauza alcoolului. Dar la un moment dat se poate intampla. Este un risc la care te expui.
Cat despre feministele care sustin ca ar trebui sa ne comportam ca niste barbati si asta mi se pare o prostie. Esti femeie. De ce te-ai comporta ca un barbat? Sunt atatea lucruri de care te poti bucura ca femeie precum asortimentele de haine uriase din magazine, parfumurile, machiajul, bijuteriile si lenjeria dantelata din matase. laughing Nu vad de ce ai inlatura toate beneficiile astea. Femeia are un rol, iar barbatul are un rol. Fiecare ar trebui sa accepte lucrul asta. Femeile vor fi in majoritatea cazurilor mai bune decat barbatii la cresterea copiilor. Dar vor exista si exceptii. Insa atat timp cat nu exista prejudecati si atat timp cat timp barbatilor nu li se vor inlatura sansele de a dovedi ca poti fi buni in cresterea copiilor, nu vad unde este problema. Exemplul este valabil si pentru alte cazuri.
Iar despre stilul vestimentar. Consider ca solutia este undeva la mijloc. Poti fii feminina, decenta si atractiva fara sa porti decolteuri pana la buric si pantaloni aproape inexistenti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care e părerea mea? Eu cred ca toate, da toate cele care se imbraca in halul ala sunt niste cu*ve. Ca altceva nu poti sa le numesti. Se poate numi fata cuminte una care poarta colantii bagati in pi**a de i se vede de la 5 metri? Normal, si cu**l trebuie expus, ca altfel nu se poate. Si isi mai fac si poze. Normal, trebuie sa aibă 50.000 de likes pe Facebook si sa le tare toti poponarii prin paturi si dupa, sunt fete inocente si cuminti. Ca isi expun trupul mai rau decât isi vand tiganii marfa pe strada (nu-s rasista). E chiar scârbos sa vezi pe una cu colantii bagati pana in, sa nu zic ce. Dar toate vor sa fie cat mai sexy si de fapt arata ca niste panarame.

Stau si ma intreb cum draq se simt. Nu sa se simta prost ca arata penibil, ci fizic. Eu personal suport cu greu boxeri/colanti alte chestii mulate. Si discut de UNDER wear aici. Daca ar fi sa trebuiasca sa ma afisez in public cu ceva de genul, atunci nu cred ca exista suficienti bani lichizi pe planeta cit sa fiu convins.

Sunt cele mai stupide haine. Si cel mai prost gust pe care-l poate avea cineva. Adica, femeile in colanti sunt de ajuns de oribile, dar un bărbat in colanti...cred ca am trai toti intr-un scarry movie, unde ne-am scoate ochii de nevoie, ca sa nu mai vedem ce nu trebuie sa vedem. Stai ca peste 3-4 ani, o sa-si pună si chiloti in cap si poate merg dezbracate pe strada. Ca na...asa e moda.

Ceva de genul - http://guideimg.alibaba.com/......_14485.jpg - ar fi decent. :))

I don't want to see asta cred ca ar fi maximul de prostie pe care l-ar atinge un om laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Deja e moda aici in Italia sa mearga fetele in colanti pe strada, crede-ma ca am vazut destule

Daca ai stii cate de alea am vazut la mare laughing. mai era in veideoul ala vorba de una care faca yoga sau ceva de genul in parc, si ea care era imbracata foarte atractiv vezi domne era doamna si barbatii care se uitau niste porci laughing. ma amuza ipocrizia cum funtioneaza

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Tare esti in Italia. Le sta ca naiba.
+ ca italienii au un cod al manierelor stupid. Stiu ca nu are vreo legatura cu subiectul, dar mi-am amintit de ceva. Lasa. :]]