| Flav a întrebat:

Fiecare candidat are cate o lozinca in campania electorala. Daca ar fi sa afisam si noi, care ar fi "motto-ul" vostru? Eu ma simt nevoit sa-i copiez pe cei de la Parazitii cu ultimul lor clip si sa spun: " Noi vrem respect! "
Care ar fi sloganul pe care ati dori sa-l adresati noului presedinte in calitate de simplu cetatean?

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La munca!

nony
| nony a răspuns:

¨Dati-ne viata inapoi! ¨

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Mergem înainte că înainte* era mai bine!

*(să vii tu)

| hominid dreak a răspuns:

In calitate de simplu, da bun cetatean, eu ma vad dator sa aprob toate sloganurile candidatilor din acesta campanie electorala:"daa, daaaaa..." vorba refrenului celor de la Parazitii.Stiti ce ne raspund ei cand le spunem:"noi vrem respect"?"daa, daaaaaa..."

| alexutzu00791 a răspuns:

O campanie anitoligarhismului si antimogulismului, e timpul sa faci parte din aceasta campanie, e timpul sa spui DA, votez cu Botea

| Silvia a răspuns:

"Eu va mint. Voi ma credeti? Daca da, alegeti-ma!" laughing
Chiar nu stiu ce as spunethinking poate..."Pentru viitor..." thinking

| Dragosgan a răspuns:

,, Daca sunt roman nu inseamna neaparat ca sunt si hot,,.

| inna a răspuns:

Mai putine vorbe si mai multe fapte!

| mirella25 a răspuns:

" Nu lasa pe maine ce poti face azi! ( cu conditia ca sa faci bine ceea ce faci)"

| mirella25 a răspuns:

Sau, "Macar odata-n viata ta, invata sa fi un vector cu directie precisa!" ( a se intelege, directia in care te indrepti, sa fie strict pozitiva iar, ce scoti pe gura, sa pui si in aplicare pentru ca nu o faci pentru mine ci pentru noi, Tara ta!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Sa traiti bine, asa ca mine"(Basescu)

| nimenialtu_4198 a răspuns:

Daca ma gasiti pe`o insula pustie... am plecat de buna voie!