Bună,
Sfatul meu este să te uiţi în oglindă în fiecare dimineaţă până termini cu bacul şi să te întrebi care e primul lucru pe care vrei să-l faci astăzi?
1- dacă aştepţi să-ti vezi grupul de prieteni sau să-ţi suni cea mai bună prietenă atunci nu ai încă capacitatea de a gestiona singură situaţia, nu esti un bun lider pentru tine şi îţi place să lucrezi în grup. În cazul ăsta îţi recomand finanţe bănci, afaceri internaţionale, turism.
2 - Dacă vrei să alergi, să ieşi cu bicicleta sau-şi eşti sunată de prietenă înainte să apuci să o suni tu, atunci îţi recomand contabilitate, statistică, gestiune, marketing, chestii care te pun în valoare pentru că eşti destul de puternică şi ai abilităţi de lider şi puterea de a lucra singură.
Ca şi câştiguri îţi recomand contabilitate, statistică, dacă eşti bună în acest domeniu este foarte profitabil...
Fiţi iubiţi!
Ai putea sa-mi zici cam ce materii ai avut in orar si ce nivel de mate ati facut? m1, m2? analiza matematica, algebra?
Am ales deja domeniul. vreau sa stiu ce diferente exista intre ele ca oricum aleg singura. daca nu vrei sa ma ajuti, nu mai raspunde, lasa pe altii.
Si ce ar trebui sa fac? limbi straine? sociologie? geologie? rahaturi d-astea?
Medicina
M-ai intrebat daca am bani sa traiesc in Bucuresti? cum sa nu...asta nu conteaza.
Mi-ai spus ca vrei in Bucuresti?
IoanaIonuca întreabă:
Valy9999 întreabă:
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: